BAŞKAN ÖKTE COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI

Gündem 22.04.2021 - 08:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÖKTE COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI

BAŞKAN ÖKTE COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI
MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, covid-19 aşısını oldu.     Sırasının gelmesi ile 21 Nisan gecesi covid-19 aşısı olan İl Başkanı Hikmet Ökte, tüm halkın sırası geldikçe aşı olmasını istedi. Başkan Hikmet Ökte yaptığı açıklamada, "Sıramızın gelmesi ile Bu gece covid-19 Biontech aşısını Cenabı Allah’ın izni ile yaptırdım. Sırası geldikçe tüm halkımızın aşı olmasını ve tez zamanda dünyayı etkisi altına alan bu hastalıktan kurtulmamızı Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Aşılarımızı yaptıralım. Saygıdeğer hemşerilerim." sözlerini kullandı.  
BAŞKAN ÖKTE COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, covid-19 aşısını oldu.

 

 

Sırasının gelmesi ile 21 Nisan gecesi covid-19 aşısı olan İl Başkanı Hikmet Ökte, tüm halkın sırası geldikçe aşı olmasını istedi.

Başkan Hikmet Ökte yaptığı açıklamada, "Sıramızın gelmesi ile Bu gece covid-19
Biontech aşısını Cenabı Allah’ın izni ile yaptırdım. Sırası geldikçe tüm halkımızın aşı olmasını ve tez zamanda dünyayı etkisi altına alan bu hastalıktan kurtulmamızı Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Aşılarımızı yaptıralım. Saygıdeğer hemşerilerim." sözlerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.