Başkan Mengi Müjdeyi Verdi ; Kapalı Spor Salonunda Sona Gelindi

Spor 08.06.2020 - 17:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi Müjdeyi Verdi ; Kapalı Spor Salonunda Sona Gelindi

Başkan Mengi Müjdeyi Verdi ; Kapalı Spor Salonunda Sona Gelindi
  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yapmış olduğu basın açıklamasında 10,360 bin metrekare alana sahip 3.500 Seyirci kapasiteli Burdur kapalı spor salonu inşasının 95 oranda tamamlanarak sona gelindiğini,  Ağustos ayı içinde geçici kabul işlemlerin başlayacağı müjdesini verdi. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada; “AK Parti hükümetimiz Burdur’umuza birçok yatırımı kazandırdı ve yatırımlarımız devam etmektedir. Hükümetimizin Burdur’umuza yaptığı yatırımlar hem çehreyi değiştirmekte, hem de şehrimizin Vizyonunu üst seviyeye taşımaktadır. Bulunduğu konum itibari ile Kapalı spor salonumuz çevresine yeni değerler kazandıracağına inancımız tamdır. İnşaatın şu anda 95’i tamamlanmış durumda. Son aşama olan Saha zemininde NBA standartlarına uygun parke çalışmasının da sonuna geldik ve tamamlandıktan sonra, Spor Salonumuzun Ağustos ayı içinde geçici kabul işlemlerine başlanacağını beklemekteyiz. AK Parti Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte Burdur’umuza yeni yatırımlar kazandırabilmek için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Mengi Müjdeyi Verdi ; Kapalı Spor Salonunda Sona Gelindi

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yapmış olduğu basın açıklamasında 10,360 bin metrekare alana sahip 3.500 Seyirci kapasiteli Burdur kapalı spor salonu inşasının 95 oranda tamamlanarak sona gelindiğini,  Ağustos ayı içinde geçici kabul işlemlerin başlayacağı müjdesini verdi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada;

“AK Parti hükümetimiz Burdur’umuza birçok yatırımı kazandırdı ve yatırımlarımız devam etmektedir. Hükümetimizin Burdur’umuza yaptığı yatırımlar hem çehreyi değiştirmekte, hem de şehrimizin Vizyonunu üst seviyeye taşımaktadır. Bulunduğu konum itibari ile Kapalı spor salonumuz çevresine yeni değerler kazandıracağına inancımız tamdır. İnşaatın şu anda 95’i tamamlanmış durumda. Son aşama olan Saha zemininde NBA standartlarına uygun parke çalışmasının da sonuna geldik ve tamamlandıktan sonra, Spor Salonumuzun Ağustos ayı içinde geçici kabul işlemlerine başlanacağını beklemekteyiz. AK Parti Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte Burdur’umuza yeni yatırımlar kazandırabilmek için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.