BAŞKAN FARUK ERKAN'DAN ZİYARET

Siyaset 16.03.2021 - 09:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN FARUK ERKAN'DAN ZİYARET

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Yeniden Refah Partisi Burdur İl Başkanı Ercan Koğu'ya ziyarette bulundu...
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Yeniden Refah Partisi Burdur İl Başkanı Ercan Koğu'ya ziyarette bulundu.     Başkan Erkan'ın ziyareti ardından açıklamada bulunan Başkan Ercan Koğu şunları kaydetti: "Kendileri bir niyaz, nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye'nin, milletimizin sorunlarıyla ilgili ve bu sorunlara nasıl çözüm bulunabileceği ile ilgili fikir terakkisinde bulunduk. Aynı zamanda Yeniden Refah Partimizin kurulduğu günden bugüne yapmış olduğu çalışmalar; teşkilatlanma çalışması ve almış olduğu mesafe ile ilgili kendisine bilgi verdik. Bu kapsamda bir ziyaret oldu. İnşallah ülkemiz ve hükumetimiz için hayırlara vesile olur.   
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Yeniden Refah Partisi Burdur İl Başkanı Ercan Koğu'ya ziyarette bulundu...

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Yeniden Refah Partisi Burdur İl Başkanı Ercan Koğu'ya ziyarette bulundu.

 

 

Başkan Erkan'ın ziyareti ardından açıklamada bulunan Başkan Ercan Koğu şunları kaydetti:

"Kendileri bir niyaz, nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye'nin, milletimizin sorunlarıyla ilgili ve bu sorunlara nasıl çözüm bulunabileceği ile ilgili fikir terakkisinde bulunduk. Aynı zamanda Yeniden Refah Partimizin kurulduğu günden bugüne yapmış olduğu çalışmalar; teşkilatlanma çalışması ve almış olduğu mesafe ile ilgili kendisine bilgi verdik. Bu kapsamda bir ziyaret oldu. İnşallah ülkemiz ve hükumetimiz için hayırlara vesile olur. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.