BAŞKAN ERCENGİZ YANGIN BÖLGESİNDE

Gündem 30.07.2021 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ YANGIN BÖLGESİNDE

BAŞKAN ERCENGİZ, YANGIN BÖLGESİNDE
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınını yerinde incelemek ve bilgi almak üzere bölgeye gitti.     Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün çıkan ve hızla büyüyen orman yangınına müdahale için Burdur Belediyesi ve Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerinden takviye ekip yola çıkmıştı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de yangın bölgesine giderek yangın söndürme ve soğutma çalışmaları yapan ekiplerden bilgi aldı. Başkan Ercengiz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. “Kısa zamanda kontrol altına alınması dileğiyle” Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yangın düşünülenden çok büyük. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ve gücümüz yettiğince yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdüren ekiplerimizi de saha da ziyaret ederek kolaylık diledik. İnşallah kısa zamanda kontrol altına alınması dileğiyle. Dedi.    
BAŞKAN ERCENGİZ, YANGIN BÖLGESİNDE

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınını yerinde incelemek ve bilgi almak üzere bölgeye gitti.

 

 

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün çıkan ve hızla büyüyen orman yangınına müdahale için Burdur Belediyesi ve Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerinden takviye ekip yola çıkmıştı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de yangın bölgesine giderek yangın söndürme ve soğutma çalışmaları yapan ekiplerden bilgi aldı. Başkan Ercengiz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Kısa zamanda kontrol altına alınması dileğiyle”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yangın düşünülenden çok büyük. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ve gücümüz yettiğince yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdüren ekiplerimizi de saha da ziyaret ederek kolaylık diledik. İnşallah kısa zamanda kontrol altına alınması dileğiyle. Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.