Başkan ERCENGİZ söz verdiği turları başlatıyor

Kültür 08.05.2019 - 16:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan ERCENGİZ söz verdiği turları başlatıyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in, söz verdiği gibi kadınlara yönelik günü birlik Konya ve Çanakkale turları gerçekleştiriliyor.
Burdur Belediyesi’nin Konya ve Çanakkale’ye düzenleyeceği günübirlik Kültür Turları 18 Mayıs’ta başlıyor.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in, söz verdiği gibi kadınlara yönelik günü birlik Konya ve Çanakkale turları gerçekleştiriliyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Burdur Belediyesi kadın, çocuk ve yaşlılara öncelik tanıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen Kültür Turları 17 Mayıs Cuma günü saat:05.00’de Konya, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da ise Çanakkale gezisi olarak belirlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılan müracaatların ardından, geziye katılacak kadınlar, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek. Gerçekleşecek kültür gezileri için bilgilendirmede bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Seçim döneminde kadınlarımıza söz vermiştik. Tatil imkânı bulamayan kadınlarımızı ellerini ceplerine sokturmadan belirlenen program dâhilinde ağırlayacağız. Geziye katılmak isteyen kadınlarımız Hafta içi her gün Saat:09.00-17.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne kimlikle müracaatta bulunarak kayıt sırasına göre kendilerine numara verilecek. Müracaatlar tamamlamasının ardından kura yapılarak.” Şeklinde konuştu.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in, söz verdiği gibi kadınlara yönelik günü birlik Konya ve Çanakkale turları gerçekleştiriliyor.

Burdur Belediyesi’nin Konya ve Çanakkale’ye düzenleyeceği günübirlik Kültür Turları 18 Mayıs’ta başlıyor.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in, söz verdiği gibi kadınlara yönelik günü birlik Konya ve Çanakkale turları gerçekleştiriliyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Burdur Belediyesi kadın, çocuk ve yaşlılara öncelik tanıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen Kültür Turları 17 Mayıs Cuma günü saat:05.00’de Konya, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da ise Çanakkale gezisi olarak belirlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılan müracaatların ardından, geziye katılacak kadınlar, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.

Gerçekleşecek kültür gezileri için bilgilendirmede bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Seçim döneminde kadınlarımıza söz vermiştik. Tatil imkânı bulamayan kadınlarımızı ellerini ceplerine sokturmadan belirlenen program dâhilinde ağırlayacağız. Geziye katılmak isteyen kadınlarımız Hafta içi her gün Saat:09.00-17.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne kimlikle müracaatta bulunarak kayıt sırasına göre kendilerine numara verilecek. Müracaatlar tamamlamasının ardından kura yapılarak.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.