BAŞKAN ERCENGİZ ‘RAMAZANDA CEVİZ EZMESİ TÜKETELİM’

Gündem 13.04.2021 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ ‘RAMAZANDA CEVİZ EZMESİ TÜKETELİM’

BAŞKAN ERCENGİZ ‘RAMAZANDA CEVİZ EZMESİ TÜKETELİM’
Suudi Arabistan'ın mermer alımı yapmadığını duyduğunu belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir öneri de bulundu.     Başkan Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada, "Bugün mermer ihracatı yapan sanayicilerimizin Suudi Arabistan’ın alım yapmadığı ve bu nedenle ihracatta bazı sıkıntılar yaşadığını duydum. Madem Araplar bizden mal almıyorsa bu Ramazan’da biz de hurma almayalım. Yerine ceviz ezmesi tüketelim..." önerisinde bulundu.    
BAŞKAN ERCENGİZ ‘RAMAZANDA CEVİZ EZMESİ TÜKETELİM’

Suudi Arabistan'ın mermer alımı yapmadığını duyduğunu belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir öneri de bulundu.

 

 

Başkan Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada, "Bugün mermer ihracatı yapan sanayicilerimizin Suudi Arabistan’ın alım yapmadığı ve bu nedenle ihracatta bazı sıkıntılar yaşadığını duydum.

Madem Araplar bizden mal almıyorsa bu Ramazan’da biz de hurma almayalım.
Yerine ceviz ezmesi tüketelim..." önerisinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.