Başkan Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafına maske dağıttı.

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 06.04.2020 - 12:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafına maske dağıttı.

Başkan Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafına maske dağıttı.
Türkiye genelinde koronavirüs Covid-19 salgını sebebiyle Burdur Belediyesi’nin Belediyesi Engelliler Dikiş Nakış Atölyesi ve Burdur Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyelerinde dikimi yapılan maskeler vatandaşlara dağıtılıyor. Çalışma zorunluluğu olan ve özellikle sosyal mesafelerin korunamadığı yerlerde maske dağıtımını gerçekleştiren başkan Ercengiz, “Vatandaşlarımızın evlerinden çıkmasını istemiyoruz, ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Sosyal mesafelerin korunamadığı alanlarda Burdur Belediyesi olarak çalışmak zorunda kalan vatandaşlarımıza tedbir amaçlı desteklerimizi sürdürüyoruz.”dedi.             Burdur Halkına Teşekkür Ediyorum Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafına maske dağıtımını gerçekleştiren Başkan Ercengiz, “Küçük Sanayi Sitesi Esnafları’nın maske ihtiyacını karşılamak üzere, yine kendi üretimimiz olan maskelerimizi, esnaflarımızın en azından sosyal mesafede kendilerini koruması için bir çalışma başlattık. Bu önümüzdeki 15-20 gün söylediğimiz gibi çok önemli. Zorunlu olmadığı sürece vatandaşımızın dışarı çıkmasını istemiyoruz. Ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Burası sanayi ve yoğun bir esnaf kitlesi var. Gerçi çok zorunda olmadıkça çoğu esnafımızda dükkanlarını açmamış, hafta başı olmasına rağmen. Bir 15-20 gün içerisinde biz bu hastalığı yeneceğimize inanıyoruz, bu salgının önünü keseceğimize inanıyoruz. Bu konuda da destek veren Burdur halkına da teşekkür etmek istiyorum. Esnafımız evet derli, sıkıntılı ekonomik açıdan, biraz problemli günler yaşıyor olabilir ama Sağlığın olmadığı yerde paranın da hiçbir şey ifade etmediğini biliyoruz. Biraz sabredip, birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Ben haklımıza tekrar teşekkür ediyor, evinde kal Burdur diyorum.” Şeklinde konuştu.
Başkan Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafına maske dağıttı.

Türkiye genelinde koronavirüs Covid-19 salgını sebebiyle Burdur Belediyesi’nin Belediyesi Engelliler Dikiş Nakış Atölyesi ve Burdur Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyelerinde dikimi yapılan maskeler vatandaşlara dağıtılıyor. Çalışma zorunluluğu olan ve özellikle sosyal mesafelerin korunamadığı yerlerde maske dağıtımını gerçekleştiren başkan Ercengiz, “Vatandaşlarımızın evlerinden çıkmasını istemiyoruz, ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Sosyal mesafelerin korunamadığı alanlarda Burdur Belediyesi olarak çalışmak zorunda kalan vatandaşlarımıza tedbir amaçlı desteklerimizi sürdürüyoruz.”dedi.

            Burdur Halkına Teşekkür Ediyorum

Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafına maske dağıtımını gerçekleştiren Başkan Ercengiz, “Küçük Sanayi Sitesi Esnafları’nın maske ihtiyacını karşılamak üzere, yine kendi üretimimiz olan maskelerimizi, esnaflarımızın en azından sosyal mesafede kendilerini koruması için bir çalışma başlattık. Bu önümüzdeki 15-20 gün söylediğimiz gibi çok önemli. Zorunlu olmadığı sürece vatandaşımızın dışarı çıkmasını istemiyoruz. Ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Burası sanayi ve yoğun bir esnaf kitlesi var. Gerçi çok zorunda olmadıkça çoğu esnafımızda dükkanlarını açmamış, hafta başı olmasına rağmen. Bir 15-20 gün içerisinde biz bu hastalığı yeneceğimize inanıyoruz, bu salgının önünü keseceğimize inanıyoruz. Bu konuda da destek veren Burdur halkına da teşekkür etmek istiyorum. Esnafımız evet derli, sıkıntılı ekonomik açıdan, biraz problemli günler yaşıyor olabilir ama Sağlığın olmadığı yerde paranın da hiçbir şey ifade etmediğini biliyoruz. Biraz sabredip, birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Ben haklımıza tekrar teşekkür ediyor, evinde kal Burdur diyorum.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.