BAŞKAN ERCENGİZ HACER TEYZEYİ EVİNDE ZİYARET ETTİ HAYIR DUASINI ALDI

Gündem 26.04.2021 - 15:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ HACER TEYZEYİ EVİNDE ZİYARET ETTİ HAYIR DUASINI ALDI

Başkan Ercengiz’den 101 Yaşındaki Hacer Teyzeye Doğum Günü Pastası...
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Armağan İlci Mahallesinde yaşayan 101 yaşındaki Hacer teyzeyi evinde ziyaret etti, hayır duasını aldı.   Sürpriz pastayı veren Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz “Hacer teyzemiz bugün 101 yaşına giriyor. Allah nice yaşlar versin. Biz de teyzemize bir sürpriz yapalım, duasını alalım ve yaş gününü kutlayalım dedik. Biz toplum olarak büyüklerimize saygı duymak zorundayız. Allah onlara sağlık, sıhhat versin” dedi.   101 yaşındaki Hacer Çelik Başkan Ercengiz’e sürpriz pasta için teşekkür ederek, Uzun yaşamanın sırrı olmaz kimseye de bir şey tavsiye edilmez. Allah’ın verdiği ömrü yaşıyorum. Çok şükür bana sağlıklı ve uzun bir ömür verdi. Sizlere de nasip etsin” dedi.  
Başkan Ercengiz’den 101 Yaşındaki Hacer Teyzeye Doğum Günü Pastası...

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Armağan İlci Mahallesinde yaşayan 101 yaşındaki Hacer teyzeyi evinde ziyaret etti, hayır duasını aldı.

 

Sürpriz pastayı veren Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz “Hacer teyzemiz bugün 101 yaşına giriyor. Allah nice yaşlar versin. Biz de teyzemize bir sürpriz yapalım, duasını alalım ve yaş gününü kutlayalım dedik. Biz toplum olarak büyüklerimize saygı duymak zorundayız. Allah onlara sağlık, sıhhat versin” dedi.

 

101 yaşındaki Hacer Çelik Başkan Ercengiz’e sürpriz pasta için teşekkür ederek, Uzun yaşamanın sırrı olmaz kimseye de bir şey tavsiye edilmez. Allah’ın verdiği ömrü yaşıyorum. Çok şükür bana sağlıklı ve uzun bir ömür verdi. Sizlere de nasip etsin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.