BAŞKAN ERCENGİZ’DEN YEŞİLOVA BELEDİYE SPORA DESTEK

Gündem 06.04.2021 - 16:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN YEŞİLOVA BELEDİYE SPORA DESTEK

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yeşilova Belediye Spora malzeme yardımında bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yeşilova Belediye Spora malzeme yardımında bulundu.     Bölgesel Amatör Lig'de bu yıl ilk defa mücadele edecek olan Yeşilova Belediye spor Başkanı Erhan Sönmez, CHP Yeşilova İlçe Başkanı Ferdi Ay ile birlikte Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz;” Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde 'çorbada tuzumuz olsun' diyerek takımımıza destek olmaya çalıştık. Spor dostluktur, kardeşliktir. Yeşilova Belediye Spora karşılaşmalarda başarılar diliyorum, Sporcu kardeşlerimiz malzemeleri güle güle kullansınlar” dedi. Yeşilova Belediye Spor Kulübü Başkanı Erhan Sönmez ise “desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yeşilova Belediye Spora malzeme yardımında bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yeşilova Belediye Spora malzeme yardımında bulundu.

 

 

Bölgesel Amatör Lig'de bu yıl ilk defa mücadele edecek olan Yeşilova Belediye spor Başkanı Erhan Sönmez, CHP Yeşilova İlçe Başkanı Ferdi Ay ile birlikte Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz;” Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde 'çorbada tuzumuz olsun' diyerek takımımıza destek olmaya çalıştık. Spor dostluktur, kardeşliktir. Yeşilova Belediye Spora karşılaşmalarda başarılar diliyorum, Sporcu kardeşlerimiz malzemeleri güle güle kullansınlar” dedi.

Yeşilova Belediye Spor Kulübü Başkanı Erhan Sönmez ise “desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.