BAŞKAN ALAGÖZ ‘SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ’ PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR’

07.04.2021 - 16:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ ‘SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ’ PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR’

BAŞKAN ALAGÖZ ‘SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ’ PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR’
BAŞKAN ALAGÖZ ‘SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ’ PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR’ Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabından müjdeyi duyurdu.     Başkan Alagöz paylaşımında, “GÖLLER YÖRESİNİN SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ" PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR! Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından 80 hibe desteği ile onay alan “GÖLLER YÖRESİNİN SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ" Projemizde, Tesislerin yapım aşamasına geçilmiştir. Projemiz tamamlandığında, Türkiye üretiminin 63’üne, organik üretiminin de 92’sine sahip olduğumuz #Rezene ürününün eleme, temizleme, otomatik çuvallama, paketleme, sallama çay paketleme, uçucu ve soğuk sıkım yağının üretim ve şişeleme tesisleri kurulacak olup 6 genç işsiz bayanımız burada istihdam edilecektir.  Rezene üreticisine de katkıda bulunmayı hedeflediğimiz projemizi 19 Mayıs'a kadar tamamlamayı hedeflemekteyiz. İnşaat ihalesi tamamlanan projemizde, tesis yapımı için Belediyemiz kademe binasında bulunan ambarlardan bir tanesi boşaltılarak inşaata başlanmıştır. Tesisimiz için gereken ekipmanların ihalesi de önümüzdeki günlerde yapılarak İnşaat çalışmalarının bitimine müteakip montaj aşamasına geçilecektir. Projenin hazırlanması esnasında bizden yardımlarını esirgemeyen, gecesine gündüzüne katan İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Caner CULUKAR Beyefendiye, Tefenni İlçe Tarım Orman Müdürümüz Sayın Mehmet ÇELİK Beyefendiye, Burdur Sanayi İl Müdürlüğü Jeoloji Yüksek Mühendisi Sayın Cihan YALÇIN Beyefendiye, Tefenni İlçe Tarım personellerine ve değerli Belediye personelime; Projenin kabulünde emeği geçen başta Burdur Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ Beyefendiye, BAKA Genel Sekreterimiz Sayın Volkan GÜLER Beyefendiye ve Baka Yönetim kuruluna; Destek ve alakalarından dolayı Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK Beyefendiye, İlçem, Belediyem ve İlçe halkım adına şükranlarımı sunarım.  TEFENNİ’MİZE HAYIRLI OLSUN.” İfadelerini kullandı.  
BAŞKAN ALAGÖZ ‘SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ’ PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR’

BAŞKAN ALAGÖZ ‘SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ’ PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR’

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabından müjdeyi duyurdu.

 

 

Başkan Alagöz paylaşımında, “GÖLLER YÖRESİNİN SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ" PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından 80 hibe desteği ile onay alan “GÖLLER YÖRESİNİN SARI GELİNİ TEFENNİ REZENESİ" Projemizde, Tesislerin yapım aşamasına geçilmiştir. Projemiz tamamlandığında, Türkiye üretiminin 63’üne, organik üretiminin de 92’sine sahip olduğumuz #Rezene ürününün eleme, temizleme, otomatik çuvallama, paketleme, sallama çay paketleme, uçucu ve soğuk sıkım yağının üretim ve şişeleme tesisleri kurulacak olup 6 genç işsiz bayanımız burada istihdam edilecektir.  Rezene üreticisine de katkıda bulunmayı hedeflediğimiz projemizi 19 Mayıs'a kadar tamamlamayı hedeflemekteyiz. İnşaat ihalesi tamamlanan projemizde, tesis yapımı için Belediyemiz kademe binasında bulunan ambarlardan bir tanesi boşaltılarak inşaata başlanmıştır. Tesisimiz için gereken ekipmanların ihalesi de önümüzdeki günlerde yapılarak İnşaat çalışmalarının bitimine müteakip montaj aşamasına geçilecektir. Projenin hazırlanması esnasında bizden yardımlarını esirgemeyen, gecesine gündüzüne katan İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Caner CULUKAR Beyefendiye, Tefenni İlçe Tarım Orman Müdürümüz Sayın Mehmet ÇELİK Beyefendiye, Burdur Sanayi İl Müdürlüğü Jeoloji Yüksek Mühendisi Sayın Cihan YALÇIN Beyefendiye, Tefenni İlçe Tarım personellerine ve değerli Belediye personelime; Projenin kabulünde emeği geçen başta Burdur Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ Beyefendiye, BAKA Genel Sekreterimiz Sayın Volkan GÜLER Beyefendiye ve Baka Yönetim kuruluna; Destek ve alakalarından dolayı Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK Beyefendiye, İlçem, Belediyem ve İlçe halkım adına şükranlarımı sunarım.  TEFENNİ’MİZE HAYIRLI OLSUN.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.