BAŞKAN ALAGÖZ KAMPANYA BAŞLATTI HAYDİ TEFENNİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Gündem 30.07.2021 - 13:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ KAMPANYA BAŞLATTI HAYDİ TEFENNİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

BAŞKAN ALAGÖZ KAMPANYA BAŞLATTI HAYDİ TEFENNİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ
Tefenni Belediyesi, Manavgat yangını üzerine mağdur vatandaşlar için kampanya başlattı.     Haydi Tefenni Gün Birlik Olma Günü sloganı ile açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Çok kıymetli Tefenni'li hemşerilerim. Başta Manavgat olmak üzere, birçok bölgede çıkan yangınlar nedeni ile binlerce vatandaşımız mağdur olmuştur. Yaptığımız görüşmeler neticesinde, acil ihtiyaç duyulan malzemeler listesi çıkarılmıştır. Bu doğrultuda öncelikle kuru gıda, bebek bezi, kıyafet ve kurtarılan hayvanlar için yem, saman öncelikli ihtiyaçlardır. Yardımcı olmak isteyen tüm hemşerilerimizin yardım malzemelerini belediyemize ulaştırmaları önemle rica olunur. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN ALAGÖZ KAMPANYA BAŞLATTI HAYDİ TEFENNİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Tefenni Belediyesi, Manavgat yangını üzerine mağdur vatandaşlar için kampanya başlattı.

 

 

Haydi Tefenni Gün Birlik Olma Günü sloganı ile açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Çok kıymetli Tefenni'li hemşerilerim. Başta Manavgat olmak üzere, birçok bölgede çıkan yangınlar nedeni ile binlerce vatandaşımız mağdur olmuştur. Yaptığımız görüşmeler neticesinde, acil ihtiyaç duyulan malzemeler listesi çıkarılmıştır. Bu doğrultuda öncelikle kuru gıda, bebek bezi, kıyafet ve kurtarılan hayvanlar için yem, saman öncelikli ihtiyaçlardır. Yardımcı olmak isteyen tüm hemşerilerimizin yardım malzemelerini belediyemize ulaştırmaları önemle rica olunur. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.