BAŞKAN ALAGÖZ ‘ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ’

Gündem 10.03.2021 - 08:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ ‘ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ’

Okulunun masa ve sandalye ihtiyaçları karşılandı...
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Namık Kemal İlköğretim Okulunun masa ve sandalye ihtiyaçlarının karşılandığını duyurdu.     Başkan Alagöz yaptığı paylaşımda; “İlki Belediyemizden, Diğerleri Hepimizden” kampanyamıza ilaveten, Namık Kemal İlköğretim Okulunun tek kişilik masa ve sandalye ihtiyaçlarını karşıladık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha yüksek standartlarda öğrenim görmeleri, sadece Belediyemizin değil hepimizin ortak çabası olmalıdır anlayışıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımızın salgın hastalık tedbirlerinin uygulanması amacıyla belediyemiz olarak elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Bu duygu ve düşünceler ile eğitime yaptığımız katkıların öğrencilerimize, İlçemize, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.        
Okulunun masa ve sandalye ihtiyaçları karşılandı...

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Namık Kemal İlköğretim Okulunun masa ve sandalye ihtiyaçlarının karşılandığını duyurdu.

 

 

Başkan Alagöz yaptığı paylaşımda;

“İlki Belediyemizden, Diğerleri Hepimizden” kampanyamıza ilaveten, Namık Kemal İlköğretim Okulunun tek kişilik masa ve sandalye ihtiyaçlarını karşıladık.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha yüksek standartlarda öğrenim görmeleri, sadece Belediyemizin değil hepimizin ortak çabası olmalıdır anlayışıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımızın salgın hastalık tedbirlerinin uygulanması amacıyla belediyemiz olarak elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız.
Bu duygu ve düşünceler ile eğitime yaptığımız katkıların öğrencilerimize, İlçemize, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.