BAŞKAN ALAGÖZ’DEN YENİ YIL MÜJDESİ

Yaşam 02.01.2021 - 18:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ’DEN YENİ YIL MÜJDESİ

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, halkın mutluluğu için aralıksız çalışmalarına devam ediyor...
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçesine aralıksız hizmet etmeye devam ediyor.   2021 yılını müjde ile karşılayan Başkan Alagöz, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 pandemisi ile geçen bir yılı geride bırakmak üzereyken, tamamlamakta olduğumuz 2020 yılı boyunca büyük bir özveri ve gayret ile çalışan başta değerli Belediye Personelime, Ülkemizdeki tüm sağlık personellerimize, emniyet teşkilatımıza ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yeni yılda, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu bir yıl geçirmemiz dilekleriyle, yeni projemizin de müjdesini vermek istiyorum. #TefenniPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi adını verdiğimiz projemiz ile Şehir Merkezimizde, İlçemizin prestijine ve marka değerine yaraşır bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. 48 Konut, 18 İş Yeri, Kapalı ve Açık Eğlence Alanlarının bulunduğu, Halkımızın hem yaşam standartlarını kolaylaştıracak hemde Sosyal ve Ekonomik anlamda katkı sağlayacağını düşündüğümüz Tefenni Park Projemizin başta Tefennimize, Burdurumuza ve Aziz Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, Yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." İfadelerini kullandı.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, halkın mutluluğu için aralıksız çalışmalarına devam ediyor...

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçesine aralıksız hizmet etmeye devam ediyor.

 

2021 yılını müjde ile karşılayan Başkan Alagöz, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 pandemisi ile geçen bir yılı geride bırakmak üzereyken, tamamlamakta olduğumuz 2020 yılı boyunca büyük bir özveri ve gayret ile çalışan başta değerli Belediye Personelime, Ülkemizdeki tüm sağlık personellerimize, emniyet teşkilatımıza ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yeni yılda, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu bir yıl geçirmemiz dilekleriyle, yeni projemizin de müjdesini vermek istiyorum.

#TefenniPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi adını verdiğimiz projemiz ile Şehir Merkezimizde, İlçemizin prestijine ve marka değerine yaraşır bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. 48 Konut, 18 İş Yeri, Kapalı ve Açık Eğlence Alanlarının bulunduğu, Halkımızın hem yaşam standartlarını kolaylaştıracak hemde Sosyal ve Ekonomik anlamda katkı sağlayacağını düşündüğümüz Tefenni Park Projemizin başta Tefennimize, Burdurumuza ve Aziz Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, Yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.