BAŞKAN ALAGÖZ ÇALIŞANLARININ HAKKINI GÖZETMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem 14.01.2021 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ ÇALIŞANLARININ HAKKINI GÖZETMEYE DEVAM EDİYOR

SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kayar, Mustafa Ali Algın, Manisa Büyükşehir Belediyesi İşyeri Temsilcisi Hüseyin Kurt, Türk Yerel Hizmet Sendikası Isparta Burdur Şube Başkanı Ahmet Kaya ve Başkan yardımcısı Ziya Ersoy, bugün Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ü ziyaret ettiler. Belediyede çalışan Memur ve Sözleşmeli Personeli de ziyaret eden başkanlar daha sonra Başkan Ümit Alagöz ile Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladılar.   Başkan Ümit Alagöz, “Tefenni için bir şeyler yapmaya çalışıyor isek bunu tüm ekibimle yapıyoruz. Gayretleri aşikâr. Evlerinde kaynayan çorbalarında bizimde katkımız olsun diyerek dün olduğu gibi bugünde destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Sayın Mustafa Yorulmaz da Sayın Başkanımızın Tefenni’miz için yaptıkları ortada. Çığır açmış, modern bir Tefenni, yaşanabilir bir Tefenni meydana getirmiş. Birçok il ve ilçemizde olmayan güzellikleri kazandırmış, kazandırmaya da devam ediyor. Bu yolda ekip arkadaşları ile omuz omuza emek sarf ediyor. Türkiye Kamu-Sen ailesine ve Türk Yerel Hizmet Sendikasına olan destekleri için teşekkür ederiz. Yüzde yüz bir destek ancak Ümit Başkanımdan beklenirdi. Sağ olsun, var olsun dedi.    
SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kayar, Mustafa Ali Algın, Manisa Büyükşehir Belediyesi İşyeri Temsilcisi Hüseyin Kurt, Türk Yerel Hizmet Sendikası Isparta Burdur Şube Başkanı Ahmet Kaya ve Başkan yardımcısı Ziya Ersoy, bugün Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ü ziyaret ettiler. Belediyede çalışan Memur ve Sözleşmeli Personeli de ziyaret eden başkanlar daha sonra Başkan Ümit Alagöz ile Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladılar.

 

Başkan Ümit Alagöz, “Tefenni için bir şeyler yapmaya çalışıyor isek bunu tüm ekibimle yapıyoruz. Gayretleri aşikâr. Evlerinde kaynayan çorbalarında bizimde katkımız olsun diyerek dün olduğu gibi bugünde destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Sayın Mustafa Yorulmaz da Sayın Başkanımızın Tefenni’miz için yaptıkları ortada. Çığır açmış, modern bir Tefenni, yaşanabilir bir Tefenni meydana getirmiş. Birçok il ve ilçemizde olmayan güzellikleri kazandırmış, kazandırmaya da devam ediyor. Bu yolda ekip arkadaşları ile omuz omuza emek sarf ediyor. Türkiye Kamu-Sen ailesine ve Türk Yerel Hizmet Sendikasına olan destekleri için teşekkür ederiz. Yüzde yüz bir destek ancak Ümit Başkanımdan beklenirdi. Sağ olsun, var olsun dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.