BAŞKAN AKBULUT ‘YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI’MIZIN BU OLAYLARLA BİR İLGİSİ YOKTUR’

Gündem 20.04.2021 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN AKBULUT ‘YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI’MIZIN BU OLAYLARLA BİR İLGİSİ YOKTUR’

BAŞKAN AKBULUT ‘YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI’MIZIN VE YÖNETİMİNİN BU OLAYLARLA BİR İLGİSİ YOKTUR’
İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı mesajda Burdur’un Yeşilova Belediyesi’ne soruşturma açıldığın belirtilmesine ilişkin CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “Yeşilova Belediye Başkanı’mızın ve yönetiminin bu olaylarla bir ilgisi yoktur. Önceki dönemde bir grup yurt dışına çıkış yapmıştır” dedi.   Malatya’nın Yeşilyurt İlçe Belediyesi üzerinden 43 kişinin Almanya’ya kaçırılmasının ardından, yaşananların organize bir suç olduğu öğrenildi. İçişleri Bakanlığı tarafından olaya ilişkin yapılan açıklamada, aralarında Burdur’un Yeşilova Belediyesi’nin de bulunduğu; Balıkesir-Gömeç, Adıyaman-Gölbaşı, Yozgat-Yerköy, Şanlıurfa-Suruç, Ordu-Korgan belediyelerine soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Soruşturmaya ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, yazılı bir açıklama yaptı.   “YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI’MIZ MÜMTAZ ŞENEL VE YÖNETİMİNİN BU OLAYLARLA BİR İLGİSİ YOKTUR” Mevcut belediye yönetiminin bahse konu olaylarla hiçbir bağının olmadığını belirten Başkan Akbulut, “Önceki dönem Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’in döneminde gerçekleşen bir programla İtalya'ya erasmus programıyla 397 öğrencinin gittiği ve hepsinin tekrar geriye döndüğü tespit edildi.23 öğrencinin pasaportu çalınma gerekçesiyle teslim alınamamış diğer tüm pasaportlar Yeşilova Belediyesindedir.” dedi.  
BAŞKAN AKBULUT ‘YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI’MIZIN VE YÖNETİMİNİN BU OLAYLARLA BİR İLGİSİ YOKTUR’

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı mesajda Burdur’un Yeşilova Belediyesi’ne soruşturma açıldığın belirtilmesine ilişkin CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “Yeşilova Belediye Başkanı’mızın ve yönetiminin bu olaylarla bir ilgisi yoktur. Önceki dönemde bir grup yurt dışına çıkış yapmıştır” dedi.

 

Malatya’nın Yeşilyurt İlçe Belediyesi üzerinden 43 kişinin Almanya’ya kaçırılmasının ardından, yaşananların organize bir suç olduğu öğrenildi. İçişleri Bakanlığı tarafından olaya ilişkin yapılan açıklamada, aralarında Burdur’un Yeşilova Belediyesi’nin de bulunduğu; Balıkesir-Gömeç, Adıyaman-Gölbaşı, Yozgat-Yerköy, Şanlıurfa-Suruç, Ordu-Korgan belediyelerine soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Soruşturmaya ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, yazılı bir açıklama yaptı.

 

“YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI’MIZ MÜMTAZ ŞENEL VE YÖNETİMİNİN BU OLAYLARLA BİR İLGİSİ YOKTUR”

Mevcut belediye yönetiminin bahse konu olaylarla hiçbir bağının olmadığını belirten Başkan Akbulut, “Önceki dönem Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’in döneminde gerçekleşen bir programla İtalya'ya erasmus programıyla 397 öğrencinin gittiği ve hepsinin tekrar geriye döndüğü tespit edildi.23 öğrencinin pasaportu çalınma gerekçesiyle teslim alınamamış diğer tüm pasaportlar Yeşilova Belediyesindedir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.