BAŞKAN AKBULUT PANDEMİDE İŞYERLERİNİ KAPATAN ESNAFLARA DİKKAT ÇEKTİ

Gündem 08.02.2021 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN AKBULUT PANDEMİDE İŞYERLERİNİ KAPATAN ESNAFLARA DİKKAT ÇEKTİ

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflar hakkında açıklamada bulundu. Başkan İzzet Akbulut...
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflar hakkında açıklamada bulundu.     Başkan İzzet Akbulut, iş yeri kapalı olan esnafların bağkur primlerinin hala devam etmekte olduğunu söyledi.    Başkan Akbulut yaptığı açıklamada, "Evet Ülkemiz pandemi sürecindeyken özellikle bazı esnaflarımız iş yerlerini kapatmak zorunda kaldılar. İş yerlerini kapattılar ama bağkur primleri ne yazık ki hala devam etmekte ve üzülerek söylüyoruz ki bu bağkur primlerini ödeyemedikleri için bu süreçte iş yerlerinin kapalı olmasından ötürü ödeyemedikleri bağkur primleri yüzünden hastanelerde tedavi için ücret kendilerinden talep edilmekte Hükümetimizin bu anlamda kesinlikle iş yerini kapatmış esnaflarımızın özellikle bu süreçte gelirleri azalmış esnaflarımızın bağkur primlerinin devlet tarafından karşılamaları gerekiyor. özellikle bunu hiç değilse sağlayamıyorlarsa hiç değilse sağlık anlamında ki harcamalarını sağlık giderlerinin mutlaka bu süreçte devlet tarafından karşılanması gerektiğini düşünüyorum. " ifadelerini kullandı.
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflar hakkında açıklamada bulundu. Başkan İzzet Akbulut...

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflar hakkında açıklamada bulundu.

 

 

Başkan İzzet Akbulut, iş yeri kapalı olan esnafların bağkur primlerinin hala devam etmekte olduğunu söyledi. 

 

Başkan Akbulut yaptığı açıklamada, "Evet Ülkemiz pandemi sürecindeyken özellikle bazı esnaflarımız iş yerlerini kapatmak zorunda kaldılar.
İş yerlerini kapattılar ama bağkur primleri ne yazık ki hala devam etmekte ve üzülerek söylüyoruz ki bu bağkur primlerini ödeyemedikleri için bu süreçte iş yerlerinin kapalı olmasından ötürü ödeyemedikleri bağkur primleri yüzünden hastanelerde tedavi için ücret kendilerinden talep edilmekte Hükümetimizin bu anlamda kesinlikle iş yerini kapatmış esnaflarımızın özellikle bu süreçte gelirleri azalmış esnaflarımızın bağkur primlerinin devlet tarafından karşılamaları gerekiyor. özellikle bunu hiç değilse sağlayamıyorlarsa hiç değilse sağlık anlamında ki harcamalarını sağlık giderlerinin mutlaka bu süreçte devlet tarafından karşılanması gerektiğini düşünüyorum. " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.