Bakan Selçuk duyurdu: Okullar 6 Eylül'de açılacak

Eğitim 06.07.2021 - 10:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bakan Selçuk duyurdu: Okullar 6 Eylül'de açılacak

Bakan Selçuk duyurdu: Okullar 6 Eylül'de açılacak
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek" dedi. Aşılamayla ilgili müthiş bir aşama kaydedildiğini, yeni birtakım varyasyonlar ortaya çıkmazsa sürecin artık çok rahat yönetilebileceğini aktaran Selçuk, "Türkiye'de kontrol edilebilir bir tablo söz konusu. Biz şu anda tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek" diye konuştu.   LGS SONUÇLARI 26 TEMMUZ'DA Bakan Selçuk ayrıca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sonuçlarının 26 Temmuz'da açıklanacağını duyurdu.
Bakan Selçuk duyurdu: Okullar 6 Eylül'de açılacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek" dedi.

Aşılamayla ilgili müthiş bir aşama kaydedildiğini, yeni birtakım varyasyonlar ortaya çıkmazsa sürecin artık çok rahat yönetilebileceğini aktaran Selçuk, "Türkiye'de kontrol edilebilir bir tablo söz konusu. Biz şu anda tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek" diye konuştu.

 

LGS SONUÇLARI 26 TEMMUZ'DA

Bakan Selçuk ayrıca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sonuçlarının 26 Temmuz'da açıklanacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.