BAKAN KASAPOĞLU AÇIKLADI ‘BURS VE KREDİLERİN ÖDEMESİ BAŞLADI’

Ekonomi 06.01.2021 - 10:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KASAPOĞLU AÇIKLADI ‘BURS VE KREDİLERİN ÖDEMESİ BAŞLADI’

Burslar yatmaya başladı…
Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Ocak ayı burs ve kredi ödemelerinin başladığını açıkladı.   Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Ocak ayı burs ve kredi ödemelerinin başladığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, 6 Ocak 2021 tarihi itibarıyla 1 milyon 397 bin 469 öğrenciye ödenecek burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını ifade etti.  T.C Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar 10 Ocak’ta burs ve kredi ödemelerini alacak.    
Burslar yatmaya başladı…

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Ocak ayı burs ve kredi ödemelerinin başladığını açıkladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Ocak ayı burs ve kredi ödemelerinin başladığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, 6 Ocak 2021 tarihi itibarıyla 1 milyon 397 bin 469 öğrenciye ödenecek burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını ifade etti. 

T.C Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar 10 Ocak’ta burs ve kredi ödemelerini alacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.