BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE ONLİNE KARNE HEYECANI

Gündem 22.01.2021 - 15:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE ONLİNE KARNE HEYECANI

Bahçeşehir Koleji 1. dönem kapanışını yüz yüze ve online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi...
Burdur Bahçeşehir Koleji, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının 1. dönem kapanışını yüz yüze ve online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi.   COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan uzaktan eğitim sürecini başarılı bir şekilde geçiren Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, bir eğitim-öğretim dönemini de tamamlamış olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu gönüllerince yaşadılar. Evlerinden bağlandıkları online canlı yayınlarla arkadaşları ve öğretmenleriyle sohbet eden ve iyi dileklerini ileten öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Anaokulu öğrencileri ise okul kampüsünde bir araya gelerek öğretmenlerinin elinden karnelerini aldı ve karne coşkusuna ortak oldular.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yüz yüze ve online karne töreni, öğrencilerin yıl boyunca katıldığı etkinliklerin yer aldığı slayt gösterisiyle devam etti. Bahçeşehir Koleji Marşı’yla yüz yüze ve online karne töreni sona erdi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban: “Yüz yüze başladığımız 2020-2021 eğitim-öğretim yılının 1. dönemini pandemi süreci nedeniyle uzaktan eğitimle tamamlamak durumunda kaldık. Anaokulu öğrencilerimiz ise bu dönemi yüz yüze eğitimle tamamladılar. Herkes için bir ilk olan uzaktan eğitim sürecini başarıyla uygulayarak öğrencilerimizi eğitim sürecinden koparmadan birinci dönemin tamamlanması için üstün gayretler gösterdik. Bugün düzenlediğimiz karne töreniyle de öğrencilerimizi 2. döneme mutlulukla uğurladık. Tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize bu süreçte verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize de bu zorlu süreçte bizlere duydukları güven için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyor, sağlık dolu günler diliyorum.” dedi.
Bahçeşehir Koleji 1. dönem kapanışını yüz yüze ve online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi...

Burdur Bahçeşehir Koleji, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının 1. dönem kapanışını yüz yüze ve online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi.

 

COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan uzaktan eğitim sürecini başarılı bir şekilde geçiren Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, bir eğitim-öğretim dönemini de tamamlamış olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu gönüllerince yaşadılar. Evlerinden bağlandıkları online canlı yayınlarla arkadaşları ve öğretmenleriyle sohbet eden ve iyi dileklerini ileten öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Anaokulu öğrencileri ise okul kampüsünde bir araya gelerek öğretmenlerinin elinden karnelerini aldı ve karne coşkusuna ortak oldular.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yüz yüze ve online karne töreni, öğrencilerin yıl boyunca katıldığı etkinliklerin yer aldığı slayt gösterisiyle devam etti. Bahçeşehir Koleji Marşı’yla yüz yüze ve online karne töreni sona erdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban: “Yüz yüze başladığımız 2020-2021 eğitim-öğretim yılının 1. dönemini pandemi süreci nedeniyle uzaktan eğitimle tamamlamak durumunda kaldık. Anaokulu öğrencilerimiz ise bu dönemi yüz yüze eğitimle tamamladılar. Herkes için bir ilk olan uzaktan eğitim sürecini başarıyla uygulayarak öğrencilerimizi eğitim sürecinden koparmadan birinci dönemin tamamlanması için üstün gayretler gösterdik. Bugün düzenlediğimiz karne töreniyle de öğrencilerimizi 2. döneme mutlulukla uğurladık. Tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize bu süreçte verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize de bu zorlu süreçte bizlere duydukları güven için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyor, sağlık dolu günler diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.