BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN BURSLULUK SINAVI

Eğitim 05.02.2020 - 10:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN BURSLULUK SINAVI

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞRULARI BAŞLADI!!
           Burdur ‪Bahçeşehir Koleji 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Okula Kabul Sınavı, 4, 5, 6, 7. sınıf öğrencileri için 22 Şubat 2020’de; 8, 9, 10, 11. sınıf öğrencileri için 29 Şubat 2020’de gerçekleştirilecek. Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Okula Kabul Sınavı’na ‬başvurular hız kesmeden devam ediyor.            Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak kaliteli eğitimi 5 yıl önce Burdur’la buluşturmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizimle birlikte olan ve eğitimde bizlere güvenen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde de Okula Kabul Sınavı ile yeni öğrencilerimizin Bahçeşehir Koleji ailesine katılmalarını ve bu güzel eğitim imkanlarından faydalanmalarını diliyoruz. Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin, diyerek yolumuza devam ediyoruz.” dedi.           Sınava katılabilmek amacıyla kayıt yaptırmak isteyenler 0248 234 5122 nolu telefondan okulla irtibat kurabilecek.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞRULARI BAŞLADI!!



           Burdur ‪Bahçeşehir Koleji 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Okula Kabul Sınavı, 4, 5, 6, 7. sınıf öğrencileri için 22 Şubat 2020’de; 8, 9, 10, 11. sınıf öğrencileri için 29 Şubat 2020’de gerçekleştirilecek. Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Okula Kabul Sınavı’na ‬başvurular hız kesmeden devam ediyor. 


          Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak kaliteli eğitimi 5 yıl önce Burdur’la buluşturmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizimle birlikte olan ve eğitimde bizlere güvenen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde de Okula Kabul Sınavı ile yeni öğrencilerimizin Bahçeşehir Koleji ailesine katılmalarını ve bu güzel eğitim imkanlarından faydalanmalarını diliyoruz. Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin, diyerek yolumuza devam ediyoruz.” dedi.


          Sınava katılabilmek amacıyla kayıt yaptırmak isteyenler 0248 234 5122 nolu telefondan okulla irtibat kurabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.