BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NANO İYON TEKNOLOJİSİ İLE DEZENFEKTE EDİLDİ

Yaşam 20.09.2020 - 17:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NANO İYON TEKNOLOJİSİ İLE DEZENFEKTE EDİLDİ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NANO İYON TEKNOLOJİSİ İLE DEZENFEKTE EDİLDİ
Burdur Bahçeşehir Kolejinde yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklar tamamlandı   Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yüz yüze eğitim süreci planlamasına uygun olarak 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren anaokulu, ilkokul 1. sınıf, ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencilerinin eğitime sağlıklı bir şekilde başlamaları için gereken tüm tedbirleri Bahçeşehir Koleji uygulamaya başladı. Nano Teknoloji Laboratuvarları'nda geliştirilmiş, Avrupa Birliği standartlarına göre üretilmiş, Sağlık Bakanlığı onaylı özel formüllü ve patentli Nano Gümüş Solüsyonu içeren sprey ile Burdur Bahçeşehir Koleji okul binalarının tüm alanları dezenfekte edildi. Uygulandığı yerlerde 3 ile 6 ay arasında virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getiren Nano İyon Dezenfeksiyonun, insan sağlığına zarar vermediği ve herhangi bir alerjen etki göstermediği belirtildi. Öğrencilere, velilere ve çalışanlarına daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla kampüsün her alanına uygulandığı ifade edildi.    Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN: "Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle kampüsümüzde, rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar öğrencilerimize ve velilerimize daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemleri yapılmaya devam edilecektir. 21 Eylül Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NANO İYON TEKNOLOJİSİ İLE DEZENFEKTE EDİLDİ

Burdur Bahçeşehir Kolejinde yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklar tamamlandı

 

Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yüz yüze eğitim süreci planlamasına uygun olarak 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren anaokulu, ilkokul 1. sınıf, ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencilerinin eğitime sağlıklı bir şekilde başlamaları için gereken tüm tedbirleri Bahçeşehir Koleji uygulamaya başladı. Nano Teknoloji Laboratuvarları'nda geliştirilmiş, Avrupa Birliği standartlarına göre üretilmiş, Sağlık Bakanlığı onaylı özel formüllü ve patentli Nano Gümüş Solüsyonu içeren sprey ile Burdur Bahçeşehir Koleji okul binalarının tüm alanları dezenfekte edildi. Uygulandığı yerlerde 3 ile 6 ay arasında virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getiren Nano İyon Dezenfeksiyonun, insan sağlığına zarar vermediği ve herhangi bir alerjen etki göstermediği belirtildi. Öğrencilere, velilere ve çalışanlarına daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla kampüsün her alanına uygulandığı ifade edildi. 

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN: "Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle kampüsümüzde, rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar öğrencilerimize ve velilerimize daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemleri yapılmaya devam edilecektir. 21 Eylül Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.