ATSO’YA ZEKA’DAN DESTEK

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2016 - 11:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ATSO’YA ZEKA’DAN DESTEK

ATSO’nun güneş enerji sistemi projesi ZEKA’dan kabul gördü
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) hazırladığı “ATSO Hizmet Binasında Güneş Enerjisi Kullanımının Yaygınlaştırılması Projesi”nin Zafer Kalkınma Ajansı’ndan (ZEKA) kabul gördüğü belirtildi. Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2016 yılında ilan ettiği ‘Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programı (SÜÇEP)’ kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başvurusu yapılan ‘ATSO Hizmet Binasında Güneş Enerjisi Kullanımının Yaygınlaştırılması Projesi’ destek almaya hak kazandığı belirtildi. Proje kapsamında, ATSO’ya 150 kWp gücünde elektrik üreten güneş enerji sistemi (GES) kurulacağı öğrenildi. Sitem ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının, ısıtmasını jeotermalden, elektriğini de güneşten karşılayarak çevreye olan zararları en aza indiren bir bina olarak örnek teşkil edeceği ifade edildi. Öte yandan, proje sözleşmesinin ATSO Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy tarafından ZEKA genel merkezinde imzalandığı kaydedildi.
ATSO’nun güneş enerji sistemi projesi ZEKA’dan kabul gördü

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) hazırladığı “ATSO Hizmet Binasında Güneş Enerjisi Kullanımının Yaygınlaştırılması Projesi”nin Zafer Kalkınma Ajansı’ndan (ZEKA) kabul gördüğü belirtildi.

Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2016 yılında ilan ettiği ‘Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programı (SÜÇEP)’ kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başvurusu yapılan ‘ATSO Hizmet Binasında Güneş Enerjisi Kullanımının Yaygınlaştırılması Projesi’ destek almaya hak kazandığı belirtildi.

Proje kapsamında, ATSO’ya 150 kWp gücünde elektrik üreten güneş enerji sistemi (GES) kurulacağı öğrenildi. Sitem ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının, ısıtmasını jeotermalden, elektriğini de güneşten karşılayarak çevreye olan zararları en aza indiren bir bina olarak örnek teşkil edeceği ifade edildi.

Öte yandan, proje sözleşmesinin ATSO Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy tarafından ZEKA genel merkezinde imzalandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.