ASENALAR KONGRE ÖNCESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Gündem 27.08.2020 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ASENALAR KONGRE ÖNCESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

ASENALAR KONGRE ÖNCESİ KAHVALTIDA BULUŞTU
Burdur Milliyetçi Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay başkanlığında gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldiler. İl ve ilçe kongreleri öncesi bir araya gelen MHP Kadın Kolları, kongrelerde yapılacak çalışmalar hakkında istişare toplantısı yapan Nazan Oktay, ilçe ve il kongrelerinin pandemi sürecinde ülküdaşların ve gelen misafirlerin dikkatli olması gerektiğini dile getirdi. Bu kongrelerin vatanımıza ve milletimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, ülkücü kadınların ve Asenalarımızın bu davaya gönül verdiğini, aynı zamanda sahada her zaman olmak istediklerini belirtti. Oktay konuşmasının devamında; “Ülkücülerden vatan haini, FETÖ’cü ve PKK’lı çıkmaz. Ülkücülerden ancak vatan uğruna şehit olan vatan için kendini feda eden, vatan için partisini bile arkasında bırakan fatihleri doğuran, anneler çıkar! O yüzdendir ki Milliyetçi halk partisi her zaman sahada olacaktır. Bu ülkenin bu düşünlerle milliyetçi ve vatanperver olan kişilere ihtiyacı vardır. Yaptığımız istişare toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
ASENALAR KONGRE ÖNCESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Burdur Milliyetçi Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay başkanlığında gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldiler. İl ve ilçe kongreleri öncesi bir araya gelen MHP Kadın Kolları, kongrelerde yapılacak çalışmalar hakkında istişare toplantısı yapan Nazan Oktay, ilçe ve il kongrelerinin pandemi sürecinde ülküdaşların ve gelen misafirlerin dikkatli olması gerektiğini dile getirdi. Bu kongrelerin vatanımıza ve milletimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, ülkücü kadınların ve Asenalarımızın bu davaya gönül verdiğini, aynı zamanda sahada her zaman olmak istediklerini belirtti.

Oktay konuşmasının devamında; “Ülkücülerden vatan haini, FETÖ’cü ve PKK’lı çıkmaz. Ülkücülerden ancak vatan uğruna şehit olan vatan için kendini feda eden, vatan için partisini bile arkasında bırakan fatihleri doğuran, anneler çıkar! O yüzdendir ki Milliyetçi halk partisi her zaman sahada olacaktır. Bu ülkenin bu düşünlerle milliyetçi ve vatanperver olan kişilere ihtiyacı vardır. Yaptığımız istişare toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.