AŞILAMA PROGRAMINA TAKSİ VE DOLMUŞ ESNAFI DA DAHİL EDİLDİ

Gündem 11.06.2021 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AŞILAMA PROGRAMINA TAKSİ VE DOLMUŞ ESNAFI DA DAHİL EDİLDİ

BAKAN KOCA DUYURDU: AŞILAMA PROGRAMINA TAKSİ VE DOLMUŞ ESNAFI DA DAHİL EDİLDİ
Koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye'de aşılma hız kesmeden devam ederken aşılama programında bir grup daha dahil oldu.     Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler." ifadelerini kullandı.  
BAKAN KOCA DUYURDU: AŞILAMA PROGRAMINA TAKSİ VE DOLMUŞ ESNAFI DA DAHİL EDİLDİ

Koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye'de aşılma hız kesmeden devam ederken aşılama programında bir grup daha dahil oldu.

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.