Aref, Mısır'a gönderildi

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2018 - 13:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Aref, Mısır'a gönderildi

Aref'in kendi isteğiyle taburcu olduğu ve tedavisi için Mısır'a gitmek istediği öğrenildi
Antalya’da dün 'kobra' cinsi yılanın ısırdığı sihirbazlık gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, tedavi için Mısır’a gönderildi. Aref'in ambulansta bilincinin yerinde olduğu görüldü. Kamuoyunda illüzyon gösterileriyle tanınan Aref Ghafouri'yi dün Antalya'daki beş yıldızlı bir otelde gösteri öncesi 'kobra' cinsi yılan sağ el bileğinden ısırdı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin bütün vücuduna yayılmasını önleyen ünlü sihirbaz Aref, Rus asistanı Yana Vinter ile birlikte Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Dün akşam saatlerinden bu yana tedavisi süren Aref, ambulans ile tedavisinin Mısır’da sürmesi için havalimanına götürüldü. Aref, özel uçakla tedavisi için Mısır'ın başkenti Kahire'ye gönderildi. Bilinci yerinde olan ve ambulansın sedyesinde yarı yatar şekilde görünen Aref, gazetecilerinin geçmiş olsun temennisine, "Sağ olun sağ olun" diye karşılık verdi. Aref'i, arkadaşları da yalnız bırakmadı. Aref'in kendi isteğiyle taburcu olduğu ve tedavisi için Mısır'a gitmek istediği öğrenildi.
Aref'in kendi isteğiyle taburcu olduğu ve tedavisi için Mısır'a gitmek istediği öğrenildi

Antalya’da dün 'kobra' cinsi yılanın ısırdığı sihirbazlık gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, tedavi için Mısır’a gönderildi. Aref'in ambulansta bilincinin yerinde olduğu görüldü.

Kamuoyunda illüzyon gösterileriyle tanınan Aref Ghafouri'yi dün Antalya'daki beş yıldızlı bir otelde gösteri öncesi 'kobra' cinsi yılan sağ el bileğinden ısırdı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin bütün vücuduna yayılmasını önleyen ünlü sihirbaz Aref, Rus asistanı Yana Vinter ile birlikte Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Dün akşam saatlerinden bu yana tedavisi süren Aref, ambulans ile tedavisinin Mısır’da sürmesi için havalimanına götürüldü. Aref, özel uçakla tedavisi için Mısır'ın başkenti Kahire'ye gönderildi. Bilinci yerinde olan ve ambulansın sedyesinde yarı yatar şekilde görünen Aref, gazetecilerinin geçmiş olsun temennisine, "Sağ olun sağ olun" diye karşılık verdi. Aref'i, arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Aref'in kendi isteğiyle taburcu olduğu ve tedavisi için Mısır'a gitmek istediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.