ARABA ALACAKLAR DİKKAT!

Ekonomi 28.03.2021 - 13:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ARABA ALACAKLAR DİKKAT!

Önümüzdeki ay itibariyle ikinci elde yüzde 5-10 arası zam yapılması bekleniyor…
Geçen yıl pandemi nedeniyle fiyatların artış gösterdiği ikinci el otomobil piyasasında küçük bir düşüş süreci yaşandı.   Havaların ısınması ve bahar ayların gelmesi ile birlikte tatil planlarının ikinci el piyasasını hareketlendireceği ve fiyatlara zam geleceğini belirten Garaj Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Önümüzdeki ay itibariyle ikinci elde yüzde 5-10 arası zam yapılmasını bekliyoruz” dedi.     NİSAN-MAYIS AYINDA YÜZDE 10’LUK ARTIŞ BEKLENİYOR' Araba almak isteyenler için bu dönemin uygun olduğuna vurgu yapan Özkan, “Şu an ikinci elde fiyatlar çok cazip. Eğer ihtiyacı görecek araba almak isteyenler varsa; ikinci elde de sıfırda da ciddi bir fırsat var. Önümüzdeki ay itibariyle ikinci el uzun süredir zam yapılmadığı için yüzde 5 ila 10 arası zam yapılır diye düşünüyorum” dedi. Bu dönemin hareketli olduğunu belirten Özkan, “Bahar da geldi. Kışı bir şekilde atlattık ama herkes şimdi tatile, memleketine gitmek isteyecek bu da araba ihtiyacını artıracak. Yüzde 30 ila 50 artar diyemiyoruz çünkü henüz onu gösterecek bir göstergemiz yok. Satmak isteyenler şu an satarsa zarar edebilirler. Nisan-Mayıs gibi fiyatlar çok daha yerine gelecektir” ifadelerini kullandı.   Sputnik.com    
Önümüzdeki ay itibariyle ikinci elde yüzde 5-10 arası zam yapılması bekleniyor…

Geçen yıl pandemi nedeniyle fiyatların artış gösterdiği ikinci el otomobil piyasasında küçük bir düşüş süreci yaşandı.

 

Havaların ısınması ve bahar ayların gelmesi ile birlikte tatil planlarının ikinci el piyasasını hareketlendireceği ve fiyatlara zam geleceğini belirten Garaj Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Önümüzdeki ay itibariyle ikinci elde yüzde 5-10 arası zam yapılmasını bekliyoruz” dedi.

 

 

NİSAN-MAYIS AYINDA YÜZDE 10’LUK ARTIŞ BEKLENİYOR'

Araba almak isteyenler için bu dönemin uygun olduğuna vurgu yapan Özkan, “Şu an ikinci elde fiyatlar çok cazip. Eğer ihtiyacı görecek araba almak isteyenler varsa; ikinci elde de sıfırda da ciddi bir fırsat var. Önümüzdeki ay itibariyle ikinci el uzun süredir zam yapılmadığı için yüzde 5 ila 10 arası zam yapılır diye düşünüyorum” dedi.

Bu dönemin hareketli olduğunu belirten Özkan, “Bahar da geldi. Kışı bir şekilde atlattık ama herkes şimdi tatile, memleketine gitmek isteyecek bu da araba ihtiyacını artıracak. Yüzde 30 ila 50 artar diyemiyoruz çünkü henüz onu gösterecek bir göstergemiz yok. Satmak isteyenler şu an satarsa zarar edebilirler. Nisan-Mayıs gibi fiyatlar çok daha yerine gelecektir” ifadelerini kullandı.

 

Sputnik.com

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.