Ara tatil dolu dolu geçecek

Eğitim 15.11.2019 - 16:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ara tatil dolu dolu geçecek

ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi çerçevesinde 18-22 Kasım tarihleri arasında ilk kez uygulanacak olan ara tatil bu günden itibaren başlıyor.   Burdur Valiliği tarafından, ara tatil döneminde bütün Ülke genelinde olduğu gibi Burdur'da da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlimizin diğer kurumlarıyla yapılan protokol çerçevesinde, belirlenen tarihler arasında tüm öğrenciler ve velilerine yönelik olarak etkinlikler planlandığı duyuruldu. Planlama ayrıca http://aratatil.meb.gov.tr adresinde yayınlanarak velilerin ve öğrencilerin erişimine açıldı.  
ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR.



Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi çerçevesinde 18-22 Kasım tarihleri arasında ilk kez uygulanacak olan ara tatil bu günden itibaren başlıyor.
 

Burdur Valiliği tarafından, ara tatil döneminde bütün Ülke genelinde olduğu gibi Burdur'da da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlimizin diğer kurumlarıyla yapılan protokol çerçevesinde, belirlenen tarihler arasında tüm öğrenciler ve velilerine yönelik olarak etkinlikler planlandığı duyuruldu.

Planlama ayrıca http://aratatil.meb.gov.tr adresinde yayınlanarak velilerin ve öğrencilerin erişimine açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.