Apple etkinliğin yapılacağı alana üç katlı yapı inşa ediyor

Teknoloji 05.09.2014 - 14:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Apple etkinliğin yapılacağı alana üç katlı yapı inşa ediyor

Apple’ın 9 Eylül günü düzenleyeceği basın toplantısında tanıtacağı birçok şey var ve açıkça görülüyor ki, şirket herhangi bir masraftan da kaçınmıyor.
Apple’ın 9 Eylül günü düzenleyeceği basın toplantısında tanıtacağı birçok şey var ve açıkça görülüyor ki, şirket herhangi bir masraftan da kaçınmıyor. MacRumors’ın haberine göre Apple, etkinliğe ev sahipliği yapacak Flint Performans Sanatları Merkezinde üç katlı büyük bir yapı inşa ediyor. De Anza Koleji’nin Cupertino yerleşkesi içinde bulunan alanın etrafı bariyerlerle çevrildi ve bunun güvenlik amacıyla yapıldığı söylendi. Okulun yetkilileri beyaz duvarların arkasında neyin olduğu hakkında herhangi bir ipucu vermiyor, sadece müşterinin talepleri doğrultusunda bu konuyu tartışmaya müsait olmadıklarını söylemekle yetiniyorlar. İki yeni iPhone’un ve şirketin uzun zamandır beklenen akıllı saatinin tanıtılmasının beklendiği büyük etkinlikle ilgili olarak şimdiden birçok dedikodu ortalıkta dolaşıyor. Üç katlı yapı da bunlara yenilerini ekleyecektir. Yapının büyüklüğü kafada birçok soru işaretinin dolaşmasına neden oluyor? Bu kadar büyük bir alana neden ihtiyaç duyuluyor? Apple’ın en yeni ürünleri ve HomeKit gibi yazılımları için büyük bir gösterim mi planlanıyor? İki binin üzerinde koltuk kapasitesiyle Flint Merkezi, Apple’ın genellikle etkinlikleri için seçtiği diğer salonlardan daha büyük. Burası geçmişte de önemli bir tanıtıma ev sahipliği yapmıştı. Steve Jobs orijinal Macintosh’u 30 yıl önce burada tanıtmıştı.Alıntı:teknoblog 
Apple’ın 9 Eylül günü düzenleyeceği basın toplantısında tanıtacağı birçok şey var ve açıkça görülüyor ki, şirket herhangi bir masraftan da kaçınmıyor.

Apple’ın 9 Eylül günü düzenleyeceği basın toplantısında tanıtacağı birçok şey var ve açıkça görülüyor ki, şirket herhangi bir masraftan da kaçınmıyor. MacRumors’ın haberine göre Apple, etkinliğe ev sahipliği yapacak Flint Performans Sanatları Merkezinde üç katlı büyük bir yapı inşa ediyor.

De Anza Koleji’nin Cupertino yerleşkesi içinde bulunan alanın etrafı bariyerlerle çevrildi ve bunun güvenlik amacıyla yapıldığı söylendi. Okulun yetkilileri beyaz duvarların arkasında neyin olduğu hakkında herhangi bir ipucu vermiyor, sadece müşterinin talepleri doğrultusunda bu konuyu tartışmaya müsait olmadıklarını söylemekle yetiniyorlar.

İki yeni iPhone’un ve şirketin uzun zamandır beklenen akıllı saatinin tanıtılmasının beklendiği büyük etkinlikle ilgili olarak şimdiden birçok dedikodu ortalıkta dolaşıyor. Üç katlı yapı da bunlara yenilerini ekleyecektir. Yapının büyüklüğü kafada birçok soru işaretinin dolaşmasına neden oluyor? Bu kadar büyük bir alana neden ihtiyaç duyuluyor? Apple’ın en yeni ürünleri ve HomeKit gibi yazılımları için büyük bir gösterim mi planlanıyor?

İki binin üzerinde koltuk kapasitesiyle Flint Merkezi, Apple’ın genellikle etkinlikleri için seçtiği diğer salonlardan daha büyük. Burası geçmişte de önemli bir tanıtıma ev sahipliği yapmıştı. Steve Jobs orijinal Macintosh’u 30 yıl önce burada tanıtmıştı.
Alıntı:teknoblog 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.