ANTALYA'DA AİLELER ŞENLİKTE BULUŞTU

Çocuk (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2014 - 13:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA AİLELER ŞENLİKTE BULUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aile Eğitim Merkezleri’nden faydalanan kadın ve çocuklar, Aile Haftası nedeniyle düzenlenen şenlikte buluştu.
Karaalioğlu Parkı içinde gerçekleştirilen Aile Eğitim Şenliği’ne, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel de katıldı. Şenliğin açılışında konuşan Ebru Türel, “Hep birlikte Aile Haftası’nı kutluyoruz. Soma’da yaşanan facia nedeniyle bu yıl daha mütevazi bir kutlama yapıyoruz. Kadınlarımız ve çocuklarımız 1 yıl boyunca aile eğitim merkezlerimizden destek aldılar. Bu merkezlerimizi daha da geliştireceğiz. ASMEK kurslarında olduğu gibi aile eğitim merkezlerini de 19 ilçemize yayacağız. Kalitesini yükselterek, daha geniş bir aile olacağız” dedi. Ebru Türel, aile eğitim merkezlerini kapatılmayacağını da vurgulayarak, “Aile eğitim merkezlerini bir adım ileri götürüp, daha iyi hizmet vermelerini sağlayacağız. Bu yöndeki dedikodulara kulak asmayın” diye konuştu. Şenlik kapsamında Haşim İşcan, Çamlıbel, Santral ve Fatih Aile Eğitim Sosyal Hizmet Merkezlerinden danışmanlık, eğitim hizmetleri alan kurs ve atölye çalışmalarına katılan kadınlar ve çocuklar çeşitli gösteriler sundu. Minikler, sundukları palyaço, Urfa Sıra Gecesi, bale gösterileri ile büyük sempati topladı. Aile eğitim merkezlerindeki kadınların oluşturduğu ritim grubunun, su damlalarına vurarak seslendirdikleri şarkılar ilgi çekti. Engelli gençlerin aileleri ile sergiledikleri dans gösterisi büyük alkış aldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aile Eğitim Merkezleri’nden faydalanan kadın ve çocuklar, Aile Haftası nedeniyle düzenlenen şenlikte buluştu.

Karaalioğlu Parkı içinde gerçekleştirilen Aile Eğitim Şenliği’ne, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel de katıldı. Şenliğin açılışında konuşan Ebru Türel, “Hep birlikte Aile Haftası’nı kutluyoruz. Soma’da yaşanan facia nedeniyle bu yıl daha mütevazi bir kutlama yapıyoruz. Kadınlarımız ve çocuklarımız 1 yıl boyunca aile eğitim merkezlerimizden destek aldılar. Bu merkezlerimizi daha da geliştireceğiz. ASMEK kurslarında olduğu gibi aile eğitim merkezlerini de 19 ilçemize yayacağız. Kalitesini yükselterek, daha geniş bir aile olacağız” dedi. Ebru Türel, aile eğitim merkezlerini kapatılmayacağını da vurgulayarak, “Aile eğitim merkezlerini bir adım ileri götürüp, daha iyi hizmet vermelerini sağlayacağız. Bu yöndeki dedikodulara kulak asmayın” diye konuştu. 
Şenlik kapsamında Haşim İşcan, Çamlıbel, Santral ve Fatih Aile Eğitim Sosyal Hizmet Merkezlerinden danışmanlık, eğitim hizmetleri alan kurs ve atölye çalışmalarına katılan kadınlar ve çocuklar çeşitli gösteriler sundu. Minikler, sundukları palyaço, Urfa Sıra Gecesi, bale gösterileri ile büyük sempati topladı. Aile eğitim merkezlerindeki kadınların oluşturduğu ritim grubunun, su damlalarına vurarak seslendirdikleri şarkılar ilgi çekti. Engelli gençlerin aileleri ile sergiledikleri dans gösterisi büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.