ANTALYA CHP'DE SULAR DURULDU

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2014 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA CHP'DE SULAR DURULDU

CHP ANTALYA İL BİNASI ÖNÜNDE BİNLERCE PARTİLİ MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜMİT UYSAL'I KARŞILADI
 CHP Antalya İl Başkanlığı önünde binlerce partili Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'ı karşıladı. İsimi Muratpaşa Belediye Başkanlığına aday olarak açıklanan Sultan Yeğen ve İl Başkanı Devrim Kök, yeni başkan adayı Uysal ile birlikte kol kola yürüyüş yaptı. Antalya'da CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığı'na 9 Şubat'ta İl Kadın Kolları Başkanı Sulatan Yeğen'in gösterilmesi çeşitli protestolara neden olmuştu. Adaylık sürecinde İl Başkanı Devrim Kök'ün de Muratpaşa Belediye Başkanlığına aday gösterildiği iddia edilmişti. CHP'de son sözü CHP Genel Merkezi söyledi. Sultan Yeğen'in adaylıktan çekilmesinin ardından eski il başkanlarından Ümit Uysal aday gösterildi.CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve binlerce Antalyalı İl Başkanlığı binası önünde Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'ı karşıladı.Kurulan platforma çıkan Devrim Kök, Ümit Uysal ve Sultan yeğen el le vererek kalabalığı selamlayarak birlik beraberlik mesajı verdi.Burada konuşan Devrim Kök, adaylık sürecinde kendilerini bir hafta boyunca günah keçisi ilan ettiklerini söyledi. Yaşananlardan sorumlu tutulduklarını ifade eden Kök, "Ankara'ya gittik işi düzelttik geldik. Şimdi burada tüm afay ve adaylarımızla birlikteyiz. CHP'de bir gün herkes eski olacaktır. Ama bu partinin sahipleri sade üyelerdir. Makamlar gelip geçicidir" dedi.Hiç kimsenin CHP İl Binası'nın camını çerçevesini indirmeye hakkı olmadığını dile getiren Kök, "CHP'de birlik bütünlük partiye sahip çıkma vardır. Partimizi kaos içinde göstermeye çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. CHP'nin Antalya'da en başarılı dönemlerinden birine giriyor. Muratpaşa Antalya'nın lokomotifidir. Herkes tarafından kabul gören arkadaşımızı toplu bir mütabakatla Genel Merkez'in kararıyla görevlendiriyoruz" dedi.Muratpaşa'nın desteğiyle Antalya Büyükeşhir Belediyesi'ni de Mustafa Akaydın'ın kazanacağını kaydeden Kök, "Biraz sonra Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na yürüyüşümüz, sembolik bir iktidar yürüyüşüdür. Bunu dosta düşmana herkese göstereceğiz. CHP'den kimse intikam alamaz. CHP Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. Hiç kimse CHP'nin üstünden değildir. Hepimiz CHP'ye sahip çıkacağız. Ümit Uysal Muratpaşa Belediye Başkanlı'ğını aldığı zaman şunun sözünü veriyoruz. Kapıdan girdiğiniz an CHP'nin rüzgarını yüzünüzde hissedeceksiniz. Bunu birlikte yapacağız. İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, gece gündüz partisi için çalıştı. Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından fedekarlık yaptı. Onun yaptığı bu fedekarlığı kimse yapmaz. Antalya'nın 19 ilçesini ve merkezi 30 Mart'ta alacağız" diye konuştu.Konuşmaların ardından Devrim Kök, İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner kol kola girerek Muratpaşa İlçe Binası'na doğru yürüdü. Başkan adaylarına yaklaşık 5 bin kişilik partili grubu eşlik etti.
CHP ANTALYA İL BİNASI ÖNÜNDE BİNLERCE PARTİLİ MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜMİT UYSAL'I KARŞILADI

 CHP Antalya İl Başkanlığı önünde binlerce partili Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'ı karşıladı. İsimi Muratpaşa Belediye Başkanlığına aday olarak açıklanan Sultan Yeğen ve İl Başkanı Devrim Kök, yeni başkan adayı Uysal ile birlikte kol kola yürüyüş yaptı. 
Antalya'da CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığı'na 9 Şubat'ta İl Kadın Kolları Başkanı Sulatan Yeğen'in gösterilmesi çeşitli protestolara neden olmuştu. Adaylık sürecinde İl Başkanı Devrim Kök'ün de Muratpaşa Belediye Başkanlığına aday gösterildiği iddia edilmişti. CHP'de son sözü CHP Genel Merkezi söyledi. Sultan Yeğen'in adaylıktan çekilmesinin ardından eski il başkanlarından Ümit Uysal aday gösterildi.
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve binlerce Antalyalı İl Başkanlığı binası önünde Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'ı karşıladı.
Kurulan platforma çıkan Devrim Kök, Ümit Uysal ve Sultan yeğen el le vererek kalabalığı selamlayarak birlik beraberlik mesajı verdi.
Burada konuşan Devrim Kök, adaylık sürecinde kendilerini bir hafta boyunca günah keçisi ilan ettiklerini söyledi. Yaşananlardan sorumlu tutulduklarını ifade eden Kök, "Ankara'ya gittik işi düzelttik geldik. Şimdi burada tüm afay ve adaylarımızla birlikteyiz. CHP'de bir gün herkes eski olacaktır. Ama bu partinin sahipleri sade üyelerdir. Makamlar gelip geçicidir" dedi.
Hiç kimsenin CHP İl Binası'nın camını çerçevesini indirmeye hakkı olmadığını dile getiren Kök, "CHP'de birlik bütünlük partiye sahip çıkma vardır. Partimizi kaos içinde göstermeye çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. CHP'nin Antalya'da en başarılı dönemlerinden birine giriyor. Muratpaşa Antalya'nın lokomotifidir. Herkes tarafından kabul gören arkadaşımızı toplu bir mütabakatla Genel Merkez'in kararıyla görevlendiriyoruz" dedi.
Muratpaşa'nın desteğiyle Antalya Büyükeşhir Belediyesi'ni de Mustafa Akaydın'ın kazanacağını kaydeden Kök, "Biraz sonra Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na yürüyüşümüz, sembolik bir iktidar yürüyüşüdür. Bunu dosta düşmana herkese göstereceğiz. CHP'den kimse intikam alamaz. CHP Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. Hiç kimse CHP'nin üstünden değildir. Hepimiz CHP'ye sahip çıkacağız. Ümit Uysal Muratpaşa Belediye Başkanlı'ğını aldığı zaman şunun sözünü veriyoruz. Kapıdan girdiğiniz an CHP'nin rüzgarını yüzünüzde hissedeceksiniz. Bunu birlikte yapacağız. İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, gece gündüz partisi için çalıştı. Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından fedekarlık yaptı. Onun yaptığı bu fedekarlığı kimse yapmaz. Antalya'nın 19 ilçesini ve merkezi 30 Mart'ta alacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Devrim Kök, İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner kol kola girerek Muratpaşa İlçe Binası'na doğru yürüdü. Başkan adaylarına yaklaşık 5 bin kişilik partili grubu eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.