Antalya Devlet Tiyatrosu "Boş Odalar"ı sahneledi

Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 28.02.2020 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya Devlet Tiyatrosu "Boş Odalar"ı sahneledi

Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), Stanislav Stratiev'in yazdığı tek perdelik "Boş Odalar"ı sahneledi.
Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), Stanislav Stratiev'in yazdığı tek perdelik "Boş Odalar"ı sahneledi. Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve 10 tiyatrocunun rol aldığı "Boş Odalar" oyununu, ADT ekibi yönetti. Dekor tasarımını Gürcan Kubilay, kostüm tasarımını Büşra Eroğlu ve ışık tasarımını Murat Çetinkaya'nın yaptığı oyun ilgi gördü. Oyun sonunda izleyiciler, sanatçıları uzun süre alkışladı.  Oyun, Alex'in yapmak ve düşünmek istediği, sevdiği ve hayalini kurduğu her şey için bir bahane bulmasını, evrensel bahanelerin rahat kabuğunda, sözde inandırıcı ve mantıklı görünen bahanelerin kabuğunda eşelenen bir kişinin hayatını konu alıyor. 
Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), Stanislav Stratiev'in yazdığı tek perdelik "Boş Odalar"ı sahneledi.

Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), Stanislav Stratiev'in yazdığı tek perdelik "Boş Odalar"ı sahneledi.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve 10 tiyatrocunun rol aldığı "Boş Odalar" oyununu, ADT ekibi yönetti.

Dekor tasarımını Gürcan Kubilay, kostüm tasarımını Büşra Eroğlu ve ışık tasarımını Murat Çetinkaya'nın yaptığı oyun ilgi gördü. Oyun sonunda izleyiciler, sanatçıları uzun süre alkışladı. 

Oyun, Alex'in yapmak ve düşünmek istediği, sevdiği ve hayalini kurduğu her şey için bir bahane bulmasını, evrensel bahanelerin rahat kabuğunda, sözde inandırıcı ve mantıklı görünen bahanelerin kabuğunda eşelenen bir kişinin hayatını konu alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.