ANTALYA'DA SİNEMA TIRI HAZIRLANDI

Kültür (AA) - Anadolu Ajansı | 28.09.2020 - 11:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'DA SİNEMA TIRI HAZIRLANDI

Antalya'da 57'ncisi düzenlenecek Altın Portakal Film Festivali için hazırlanan tır sanatseverlere 4 Ekim tarihine kadar ücretsiz hizmet verecek.
Antalya'da bu yıl 57'ncisi düzenlenecek Altın Portakal Film Festivali için hazırlanan tır, sinemaseverlerle buluşmaya başladı.    Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesince 3-10 Ekim arasında yapılacak festival için "sinema tırı" hazırlandı.    Yolculuğuna Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinden başlayan tır, 17 ilçede "Babam", "Maide'nin altın günü", "Kirpi Latte ve büyülü taş" ile "Kuzular firarda: uzay parkı" filmlerini sinemaseverler ile buluşturacak.  Sinema tırı sanatseverlere 4 Ekim'e kadar ücretsiz hizmet verecektir.
Antalya'da 57'ncisi düzenlenecek Altın Portakal Film Festivali için hazırlanan tır sanatseverlere 4 Ekim tarihine kadar ücretsiz hizmet verecek.

Antalya'da bu yıl 57'ncisi düzenlenecek Altın Portakal Film Festivali için hazırlanan tır, sinemaseverlerle buluşmaya başladı. 

 

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesince 3-10 Ekim arasında yapılacak festival için "sinema tırı" hazırlandı. 

 

Yolculuğuna Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinden başlayan tır, 17 ilçede "Babam", "Maide'nin altın günü", "Kirpi Latte ve büyülü taş" ile "Kuzular firarda: uzay parkı" filmlerini sinemaseverler ile buluşturacak. 

Sinema tırı sanatseverlere 4 Ekim'e kadar ücretsiz hizmet verecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.