ANTALYA'DA ODASINDA HİNT KENEVİRİ YETİŞTİREN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 16.12.2020 - 11:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'DA ODASINDA HİNT KENEVİRİ YETİŞTİREN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Antalya'da odasında Hint keneviri yetiştiren şüpheli tutuklandı
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde evinin odasını seraya çevirerek Hint keneviri yetiştiren zanlı tutuklandı.      İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Güzeloba Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti.    Adrese operasyon düzenleyen ekipler, evin bir odasının seraya dönüştürüldüğünü ve Hint keneviri yetiştirildiğini tespit etti. Odada buhar makinesi, elektrikli ısıtıcı, aydınlatma ve havalandırma sistemi ile vantilatör ve bitki koruma ilaçları bulundu. Evde, bir miktar da uyuşturucu ele geçirildi.    Gözaltına alınan ev sahibi A.R.S, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan tutuklandı.  
Antalya'da odasında Hint keneviri yetiştiren şüpheli tutuklandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde evinin odasını seraya çevirerek Hint keneviri yetiştiren zanlı tutuklandı. 

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Güzeloba Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. 

 

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, evin bir odasının seraya dönüştürüldüğünü ve Hint keneviri yetiştirildiğini tespit etti. Odada buhar makinesi, elektrikli ısıtıcı, aydınlatma ve havalandırma sistemi ile vantilatör ve bitki koruma ilaçları bulundu. Evde, bir miktar da uyuşturucu ele geçirildi. 

 

Gözaltına alınan ev sahibi A.R.S, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan tutuklandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.