ANTALYA ÇİFTÇİSİNE UZAKTAN EĞİTİM

Eğitim (AA) - Anadolu Ajansı | 29.09.2020 - 11:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA ÇİFTÇİSİNE UZAKTAN EĞİTİM

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilerin uzaktan eğitim alabilmesi için başlatılan "Köy Kahvesi" adlı internet üzerinden yapılan eğitim programı büyük ilgi görüyor.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün, çiftçilerin yeni tip koronovirüs salgını sürecinde eğitimlerinin aksamaması için internet üzerinden yayımladığı "Köy Kahvesi" adlı program, 30'dan fazla ülkede izleniyor.   İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Antalyalı çiftçilerin salgın sürecinde eğitimlerden mahrum kalmaması için internet üzerinden canlı yayın başlattı. "Köy Kahvesi" adı verilen eğitim programı, kısa sürede kent sınırlarını aşarak ülkenin birçok bölgesinden takip edilmeye başlandı. Bilgilendirici ve dikkat çekici online yayınların ünü ülke sınırlarını da aştı. Eğitim programını birçok ülkede binlerce üretici ve girişimci ilgiyle izliyor.     İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, salgının marttan itibaren Türkiye'de de görüldüğünü ancak tarımda sorun yaşanmadan üretime devam edildiğini söyledi. Salgın dolayısıyla eğitim çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Karaca, "Çiftçilerimize sürekli köylerinde ve Tarım Müdürlüğünde eğitimler veriyorduk. İlgi çok fazla olduğu için bu eğitimleri devam ettirmek istedik. Teknolojiyi kullanarak sosyal medya ve farklı mecralardan üreticilerimize ulaşmak için uzaktan eğitim yapmaya başladık." dedi.    Antalyalı üreticiler için başlattıkları eğitimlere kısa sürede başka şehirlerden de çiftçilerin katılmaya başladığını anlatan Karaca, böylelikle daha fazla üreticiye ulaşmanın kendilerini mutlu ettiğini en son eğitime bin 500 kişinin katıldığını dile getirdi.   
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilerin uzaktan eğitim alabilmesi için başlatılan "Köy Kahvesi" adlı internet üzerinden yapılan eğitim programı büyük ilgi görüyor.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün, çiftçilerin yeni tip koronovirüs salgını sürecinde eğitimlerinin aksamaması için internet üzerinden yayımladığı "Köy Kahvesi" adlı program, 30'dan fazla ülkede izleniyor.

 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Antalyalı çiftçilerin salgın sürecinde eğitimlerden mahrum kalmaması için internet üzerinden canlı yayın başlattı.

"Köy Kahvesi" adı verilen eğitim programı, kısa sürede kent sınırlarını aşarak ülkenin birçok bölgesinden takip edilmeye başlandı. Bilgilendirici ve dikkat çekici online yayınların ünü ülke sınırlarını da aştı. Eğitim programını birçok ülkede binlerce üretici ve girişimci ilgiyle izliyor.  

 

İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, salgının marttan itibaren Türkiye'de de görüldüğünü ancak tarımda sorun yaşanmadan üretime devam edildiğini söyledi.

Salgın dolayısıyla eğitim çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Karaca, "Çiftçilerimize sürekli köylerinde ve Tarım Müdürlüğünde eğitimler veriyorduk. İlgi çok fazla olduğu için bu eğitimleri devam ettirmek istedik. Teknolojiyi kullanarak sosyal medya ve farklı mecralardan üreticilerimize ulaşmak için uzaktan eğitim yapmaya başladık." dedi. 

 

Antalyalı üreticiler için başlattıkları eğitimlere kısa sürede başka şehirlerden de çiftçilerin katılmaya başladığını anlatan Karaca, böylelikle daha fazla üreticiye ulaşmanın kendilerini mutlu ettiğini en son eğitime bin 500 kişinin katıldığını dile getirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.