AKYAKA TRAFO MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

Gündem 11.04.2021 - 15:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AKYAKA TRAFO MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

TRAFO MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ
AKYAKA TRAFO MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve Gençlik Kolları İl Başkanı Yunus Erkan ve beraberindeki heyet Enerji Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan AKYAKA Trafo merkezinde incelemede bulundu.     Burdur’un İHTİYACI OLAN HER ALANDA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR Burdur’da her alanda yatırımların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Enerji Bakanlığımız TEİAŞ Genel Müdürlüğümüz tarafından Akkaya trafo merkezimizin yapımı gerçekleştirilmişti. Yapımı tamamlanan AKYAKA trafo merkezimizde İl Başkanımız ve teşkilatımızda ki arkadaşlarımızla inceleme de bulunduk. AKYAKA trafo merkezimiz Kesintisiz ve güvenli bir şekilde enerji temini için ve ikinci bir besleme kaynağı olacaktır. Akkaya trafo merkezimizin ihale bedeli 12.149.143,91 TL idi. Yine Bakanlığımız tarafından ihale edilen Enerji İletim Hattının ihale bedeli 9.533.514,40 TL’dir. Burdur’umuzda ihtiyaç duyulan her alanda yatırımlarımız devam edecektir.” şeklinde açıklamada yaptı.     YENİ YATIRIMLAR İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ Akkaya trafo merkezi incelemesinden sonra açıklama yapan Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “AK Parti hükümetlerimiz Burdur’umuzun ihtiyacı olan her yatırımı bir gerçekleştirmeye devam ediyor. Burdur’umuzda Milletvekillerimizle birlikte yeni yatırımlar kazandırmak için çalışıyoruz. Akyaka trafo merkezimiz Burdur’umuzda hayırlı olsun” dedi.    
TRAFO MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

AKYAKA TRAFO MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ
AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve Gençlik Kolları İl Başkanı Yunus Erkan ve beraberindeki heyet Enerji Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan AKYAKA Trafo merkezinde incelemede bulundu.
 

 

Burdur’un İHTİYACI OLAN HER ALANDA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Burdur’da her alanda yatırımların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Enerji Bakanlığımız TEİAŞ Genel Müdürlüğümüz tarafından Akkaya trafo merkezimizin yapımı gerçekleştirilmişti. Yapımı tamamlanan AKYAKA trafo merkezimizde İl Başkanımız ve teşkilatımızda ki arkadaşlarımızla inceleme de bulunduk. AKYAKA trafo merkezimiz Kesintisiz ve güvenli bir şekilde enerji temini için ve ikinci bir besleme kaynağı olacaktır. Akkaya trafo merkezimizin ihale bedeli 12.149.143,91 TL idi. Yine Bakanlığımız tarafından ihale edilen Enerji İletim Hattının ihale bedeli 9.533.514,40 TL’dir. Burdur’umuzda ihtiyaç duyulan her alanda yatırımlarımız devam edecektir.” şeklinde açıklamada yaptı.
 

 

YENİ YATIRIMLAR İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
Akkaya trafo merkezi incelemesinden sonra açıklama yapan Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “AK Parti hükümetlerimiz Burdur’umuzun ihtiyacı olan her yatırımı bir gerçekleştirmeye devam ediyor. Burdur’umuzda Milletvekillerimizle birlikte yeni yatırımlar kazandırmak için çalışıyoruz. Akyaka trafo merkezimiz Burdur’umuzda hayırlı olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.