"Ak Parti hükümetlerimizin kazandırdığı en önemli hizmetlerden biri doğalgazdır."

Siyaset 11.10.2019 - 12:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

"Ak Parti hükümetlerimizin kazandırdığı en önemli hizmetlerden biri doğalgazdır."

Torosgaz tarafından bu yıl toplamda 112.222 mt hat döşenmiştir.
Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur’daki doğalgaz çalışmaları hakkında açıklama yaptı.   Milletvakilleri yaptıkları açıklamada; ‘‘Burdur ilimizin doğalgaz dağıtım firması olan Torosgaz tarafından bu yıl merkez ilçemize 17.801 mt Bucak ilçemize 43.849 mt Gölhisar ilçemize 31.446 mt Yusufça beldemize 19.123 mt olmak üzere  toplamda 112.222 mt hat döşenmiştir. Bu yıl ki çalışmaların planlanan miktarlardan fazla olması, daha çok vatandaşımızın doğalgazla tanışacak olması sebebiyle bizleri memnun etti. Firma yetkilileriyle 2019 yılı için yaptığımız görüşmelerde özellikle Bucak ve Gölhisar ilçemizde doğalgaza olan talebin çok fazla olduğunu ve yıl başında planlanan miktarların arttırılmasını talep ettik. Firma yetkilileri de bu talebimize olumlu karşılık verdikleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi için de 2020 yılı nisan ayında doğalgaz verilmesi planlanmaktadır. Ak Parti hükümetlerimizin hem Burdur’a hem de tüm Türkiye’ye kazandırdığı en önemli hizmetlerden biri doğalgazdır. Bugün Burdur’umuzun büyük bir kısmı doğalgaz kullanmaktadır. Tüm Burdur halkımızın temiz ve konforlu ısı enerji kaynağı olan doğalgazla tanışması için hem devletimizin yetkili kurumları hem de yatırımcı firma ile görüşmelere devam edeceğiz.’’ dediler. 
Torosgaz tarafından bu yıl toplamda 112.222 mt hat döşenmiştir.

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur’daki doğalgaz çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

 

Milletvakilleri yaptıkları açıklamada;

‘‘Burdur ilimizin doğalgaz dağıtım firması olan Torosgaz tarafından bu yıl merkez ilçemize 17.801 mt Bucak ilçemize 43.849 mt Gölhisar ilçemize 31.446 mt Yusufça beldemize 19.123 mt olmak üzere  toplamda 112.222 mt hat döşenmiştir.

Bu yıl ki çalışmaların planlanan miktarlardan fazla olması, daha çok vatandaşımızın doğalgazla tanışacak olması sebebiyle bizleri memnun etti.

Firma yetkilileriyle 2019 yılı için yaptığımız görüşmelerde özellikle Bucak ve Gölhisar ilçemizde doğalgaza olan talebin çok fazla olduğunu ve yıl başında planlanan miktarların arttırılmasını talep ettik. Firma yetkilileri de bu talebimize olumlu karşılık verdikleri için teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi için de 2020 yılı nisan ayında doğalgaz verilmesi planlanmaktadır. Ak Parti hükümetlerimizin hem Burdur’a hem de tüm Türkiye’ye kazandırdığı en önemli hizmetlerden biri doğalgazdır. Bugün Burdur’umuzun büyük bir kısmı doğalgaz kullanmaktadır. Tüm Burdur halkımızın temiz ve konforlu ısı enerji kaynağı olan doğalgazla tanışması için hem devletimizin yetkili kurumları hem de yatırımcı firma ile görüşmelere devam edeceğiz.’’ dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.