AĞLASUN’DA KAMYONCULAR ZAM MÜCADELESİNİ KAZANDI

Gündem 26.05.2021 - 09:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AĞLASUN’DA KAMYONCULAR ZAM MÜCADELESİNİ KAZANDI

AĞLASUN’DA KAMYONCULAR ZAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde hizmet vermekte olan bir işletme için taşımacılık hizmeti veren Ağlasunlu kamyoncular artan mazot fiyatları sonrasında zam istemiş ve reddedilmişlerdi.     Bu yüzden grev yaparak, nakliye fiyatlarının düzeltilmesi için mücadele eden Ağlasun Ulu Çınar Taşıyıcılar Kooperatifi arzuladıkları isteklerine kavuşabilmeyi başardılar. Ağlasun Ulu Çınar Taşıyıcılar Kooperatifi bir haftadır sürdürmüş olduğu nakliye fiyatlarının düzeltilmesi mücadelesinin istedikleri gibi sonuçlandırıldığını duyurdu.   Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri mücadeleyi kazandıklarını belirterek, başta kooperatif üyeleri olmak üzere, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy'a ve Ağlasun esnafından desteklerini maddi ve manevi olarak esirgemeyen herkese teşekkür ettiler.  
AĞLASUN’DA KAMYONCULAR ZAM MÜCADELESİNİ KAZANDI

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde hizmet vermekte olan bir işletme için taşımacılık hizmeti veren Ağlasunlu kamyoncular artan mazot fiyatları sonrasında zam istemiş ve reddedilmişlerdi.

 

 

Bu yüzden grev yaparak, nakliye fiyatlarının düzeltilmesi için mücadele eden Ağlasun Ulu Çınar Taşıyıcılar Kooperatifi arzuladıkları isteklerine kavuşabilmeyi başardılar.

Ağlasun Ulu Çınar Taşıyıcılar Kooperatifi bir haftadır sürdürmüş olduğu nakliye fiyatlarının düzeltilmesi mücadelesinin istedikleri gibi sonuçlandırıldığını duyurdu.

 

Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri mücadeleyi kazandıklarını belirterek, başta kooperatif üyeleri olmak üzere, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy'a ve Ağlasun esnafından desteklerini maddi ve manevi olarak esirgemeyen herkese teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.