AKKAYA "10 YILIN HESABINI VERİYORUM"

Siyaset 17.02.2014 - 11:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKKAYA "10 YILIN HESABINI VERİYORUM"

BAŞKAN AKKAYA "10 YILIN HESABINI VERİYORUM"
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya yaptığı mahalle toplantıları ile Burdurlular ile biraraya geliyor ve başkanlık döneminde yaptığı çalışmalar ile yeni dönem projelerini anlatıyor.    Başkan Akkaya hafta sonunda da yoğun bir çalışma içerisindeydi. Akkaya Menderes Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Aydınlıkevler Mahallesi ve Emekevleri Mahallesi'nde Burdurlularla biraraya geldi. "10 yılın hesabını veriyorum" diyen Akkaya Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 2004 yılından bu yana yaptığı hizmetleri anlatıyor ve yeni dönem projeleri hakkında Burdurluları bilgilendiriyor.  Başkan Akkaya "Göreve geldiğimiz günden bu yana bir kentin olmazsa olmazları olan alt yapı çalışmalarını tamamladık.  Önümüzdeki dönemde en önemli çalışmamız kentimize kalıcı bir içme suyu çalışması olacak. Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından içme suyu master plânı hazırlandı. Buna göre iki yer tesbit edildi. Beşkavak ve Karakent'te iki adet gölet yapılacak." dedi.    CHP İl Başkanı Süleyman Erman'ın Belediye kaynaklarından seçim harcaması yapıldığı yolundaki iddialarını iftira ve yalan diye niteleyen Başkan Akkaya "İnsanın onuru, gururu, şahsiyeti herşeyin üzerindedir. Çamur atmayacaksın. Oy devşirmek için iftira atmayacaksın. Biz belediyenin paralarını kılı kırk yararak harcadık. Belediyenin tek kuruşunu zayi etmedik, ettirmeyiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın." dedi.
BAŞKAN AKKAYA "10 YILIN HESABINI VERİYORUM"
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya yaptığı mahalle toplantıları ile Burdurlular ile biraraya geliyor ve başkanlık döneminde yaptığı çalışmalar ile yeni dönem projelerini anlatıyor.
 
 Başkan Akkaya hafta sonunda da yoğun bir çalışma içerisindeydi. Akkaya Menderes Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Aydınlıkevler Mahallesi ve Emekevleri Mahallesi'nde Burdurlularla biraraya geldi. "10 yılın hesabını veriyorum" diyen Akkaya Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 2004 yılından bu yana yaptığı hizmetleri anlatıyor ve yeni dönem projeleri hakkında Burdurluları bilgilendiriyor.  Başkan Akkaya "Göreve geldiğimiz günden bu yana bir kentin olmazsa olmazları olan alt yapı çalışmalarını tamamladık.  Önümüzdeki dönemde en önemli çalışmamız kentimize kalıcı bir içme suyu çalışması olacak. Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından içme suyu master plânı hazırlandı. Buna göre iki yer tesbit edildi. Beşkavak ve Karakent'te iki adet gölet yapılacak." dedi.
 
 CHP İl Başkanı Süleyman Erman'ın Belediye kaynaklarından seçim harcaması yapıldığı yolundaki iddialarını iftira ve yalan diye niteleyen Başkan Akkaya "İnsanın onuru, gururu, şahsiyeti herşeyin üzerindedir. Çamur atmayacaksın. Oy devşirmek için iftira atmayacaksın. Biz belediyenin paralarını kılı kırk yararak harcadık. Belediyenin tek kuruşunu zayi etmedik, ettirmeyiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.