ISPARTA'DA KAYIP KÖYLÜYLE İLGİLİ GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 16.12.2020 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA'DA KAYIP KÖYLÜYLE İLGİLİ GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Isparta'da kayıp köylüyle ilgili gözaltı sayısı 6'ya yükseldi
Isparta'da 19 gündür haber alınamayan kişinin kaybolmasına ilişkin bir şüpheli daha gözaltına alındı.     Merkeze bağlı Deregüme köyünde yaşayan Mustafa Özbay'ın (57) kaybolmasına ilişkin arama çalışmasını sürdüren Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin B.Ö'yü de gözaltına almasıyla yakalananların sayısı 6'ya yükseldi. Sağlık kontrolünden geçirilen B.Ö, İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.   Özbay'dan bir süre haber alamayan yakınları, durumu 2 Aralık'ta jandarmaya bildirmişti. Jandarma ve AFAD ekipleri ile köylülerin katılımıyla başlatılan arama çalışmalarında özel eğitimli iz takip ve kadavra köpekleri de kullanılmıştı. Özbay'ın kardeşi ve yeğenlerinin de aralarında olduğu 5 şüpheli dün gözaltına alınmıştı. Mustafa Özbay'ın son olarak köyünde 27 Kasım'da görüldüğü tespit edilmişti.  
Isparta'da kayıp köylüyle ilgili gözaltı sayısı 6'ya yükseldi

Isparta'da 19 gündür haber alınamayan kişinin kaybolmasına ilişkin bir şüpheli daha gözaltına alındı.

 

 

Merkeze bağlı Deregüme köyünde yaşayan Mustafa Özbay'ın (57) kaybolmasına ilişkin arama çalışmasını sürdüren Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin B.Ö'yü de gözaltına almasıyla yakalananların sayısı 6'ya yükseldi.

Sağlık kontrolünden geçirilen B.Ö, İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

Özbay'dan bir süre haber alamayan yakınları, durumu 2 Aralık'ta jandarmaya bildirmişti. Jandarma ve AFAD ekipleri ile köylülerin katılımıyla başlatılan arama çalışmalarında özel eğitimli iz takip ve kadavra köpekleri de kullanılmıştı. Özbay'ın kardeşi ve yeğenlerinin de aralarında olduğu 5 şüpheli dün gözaltına alınmıştı.

Mustafa Özbay'ın son olarak köyünde 27 Kasım'da görüldüğü tespit edilmişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.