ZORLU MAÇTA BOZKURTLAR KAZANDI

Spor 27.03.2022 - 16:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ZORLU MAÇTA BOZKURTLAR KAZANDI

BOZKURTLAR KAZANDI TARAFTARI KUTLADI
Burdur 1. Amatör Ligi, 4’üncü Play OFF maçlarından Tefenni Belediye Spor ile Burdurspor arasında oynanan müsabaka sona erdi.   Dr. Tuncel Yıldız Stadında saat 14:00’da başlayan müsabaka Tefenni Belediye Sporun galibiyeti ile tamamlandı. Tefenni Belediye Spor, Burdursporu 3-1 mağlup etti. Tefenni Belediye Spor, burdurspor karşısında elde ettiği 3-1 galibiyet ile HedefProfosyonelLig amacına bir başarı daha kattı.   Futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maça Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk ve Yeşilova Kaymakamı Erdem Yenisoy da katıldı. Maç bitimi Tefenni Belediye Spor taraftarın kutlamalarına Belediye Başkanı Alagöz, Tefenni Kaymakamı Cantürk ve Yeşilova Kaymakamı Yenisoy da katılarak coşkulu bir atmosfer yaşandı.    
BOZKURTLAR KAZANDI TARAFTARI KUTLADI

Burdur 1. Amatör Ligi, 4’üncü Play OFF maçlarından Tefenni Belediye Spor ile Burdurspor arasında oynanan müsabaka sona erdi.

 

Dr. Tuncel Yıldız Stadında saat 14:00’da başlayan müsabaka Tefenni Belediye Sporun galibiyeti ile tamamlandı.

Tefenni Belediye Spor, Burdursporu 3-1 mağlup etti.

Tefenni Belediye Spor, burdurspor karşısında elde ettiği 3-1 galibiyet ile HedefProfosyonelLig amacına bir başarı daha kattı.

 

Futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maça Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk ve Yeşilova Kaymakamı Erdem Yenisoy da katıldı.

Maç bitimi Tefenni Belediye Spor taraftarın kutlamalarına Belediye Başkanı Alagöz, Tefenni Kaymakamı Cantürk ve Yeşilova Kaymakamı Yenisoy da katılarak coşkulu bir atmosfer yaşandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.