Ziraat Odası Başkanı Demir’den Sert Açıklama

Gündem 31.01.2018 - 10:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ziraat Odası Başkanı Demir’den Sert Açıklama

Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir; Ziraat Odasına traktör alım fiyatıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.
Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir; Ziraat Odasına traktör alım fiyatıyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Düzenlediği basın toplantısında traktör alımında usulsüzlük yapıldığı iddiasına karşı çıkan başkan Demir Ziraat Odası yönetimi olarak aldıkları traktörün bayi fiyatı ile beraber bilgilerini paylaştıklarını fakat bir haber sitesi tarafından bayi bilgileri belirtilmemiş bir kaynak gösterilerek ziraat odasının sözde zarara uğratıldığı iddia edildiğini ve buna da şiddetle karşı çıktıklarını söyledi. Demir: “Hiçbir doğruluk payı olmayan, üzerini kapatıp fotokopi çektiği, bayi satış fiyatlarını gizlediği, kamuoyunu yanıltarak yapılan bu haber nedir? Ben bu haberin derebeylik olarak yorumluyorum. Bu internet sitesine dur diyecek Türk adaleti vardır. Bundan sonra önüne geleni karalayamayacaksın. Burdur Ziraat odası yirmi dört bin üyeli kuruluştur. Bu kurumu karalamaya kimsenin gücü yetmez. Bundan böyle her yapılan yanlış haberin karşısında olacağımızı ve bu haberi yapan internet sitesi hakkında dava açacağımızı kamuoyuna ve tüm çiftçilere duyururuz.” dedi.
Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir; Ziraat Odasına traktör alım fiyatıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir; Ziraat Odasına traktör alım fiyatıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Düzenlediği basın toplantısında traktör alımında usulsüzlük yapıldığı iddiasına karşı çıkan başkan Demir Ziraat Odası yönetimi olarak aldıkları traktörün bayi fiyatı ile beraber bilgilerini paylaştıklarını fakat bir haber sitesi tarafından bayi bilgileri belirtilmemiş bir kaynak gösterilerek ziraat odasının sözde zarara uğratıldığı iddia edildiğini ve buna da şiddetle karşı çıktıklarını söyledi. Demir: “Hiçbir doğruluk payı olmayan, üzerini kapatıp fotokopi çektiği, bayi satış fiyatlarını gizlediği, kamuoyunu yanıltarak yapılan bu haber nedir? Ben bu haberin derebeylik olarak yorumluyorum. Bu internet sitesine dur diyecek Türk adaleti vardır. Bundan sonra önüne geleni karalayamayacaksın. Burdur Ziraat odası yirmi dört bin üyeli kuruluştur. Bu kurumu karalamaya kimsenin gücü yetmez. Bundan böyle her yapılan yanlış haberin karşısında olacağımızı ve bu haberi yapan internet sitesi hakkında dava açacağımızı kamuoyuna ve tüm çiftçilere duyururuz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.