ZİRAAT BANKASINDAN ZİRAAT ODASINA KAYITLI ÇİFTÇİLERE TAM DESTEK

Gündem 28.04.2022 - 12:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ZİRAAT BANKASINDAN ZİRAAT ODASINA KAYITLI ÇİFTÇİLERE TAM DESTEK

ZİRAAT BANKASINDAN ZİRAAT ODASINA KAYITLI ÇİFTÇİLERE TAM DESTEK
Ziraat Bankası Denizli Bölge Başkanı İbrahim Boğat, Bucak Şube Müdürü Muhammet Birinkulu, Ticari Müşteri İlişkileri Yetkilisi Halil Solmaz ile birlikte Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’i makamında ziyaret etti.   Çiftçilerin üretim ve yatırıma dayalı ihtiyaçlarına yönelik olarak Ziraat Bankası avantajları ele alındı. TARSİM sigorta poliçelerinde 50 devlet desteğine ilave olarak 50 de acente karlılığında indirim yapılacağı, Kadın üreticiler, 18-41 yaş aralığında yer alan genç çiftçiler ve diğer üreticilere 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli yatırım kredisi imkanı, 100.000 TL bitkisel üretim için ve 200.000 TL hayvan besleme için faizsiz kredi imkanları gibi bir çok fırsatı Türk tarımı ve Türk çiftçisine seferber ettiklerini ifade ettiler.   Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken; özellikle son dönemlerde çiftçilerin artan girdi maliyetleri karşısında nakit ihtiyacı doğduğunu belirterek, “finansman ihtiyaçlarını ise düşük maliyetli finans kuruluşlarından tedarik edilmesi noktasında sübvansiyonlu kredi desteği sağlayan Ziraat Bankası bu işin en doğru adresidir. Kamu bankaları ödeme vadesi içerisinde yaşanacak kuraklık, sel su baskını ve her türlü doğal afetler de mudisinin yanındadır. Ziraat Bankası ve Ziraat Odası her ikisi de çiftçinin yanındadır. Kredi prosedürlerinin çiftçilerimiz için biraz daha esnetilmelidir.” dedi. Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel, Ziraat Bankası yetkililerine tarıma verdikleri destek ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
ZİRAAT BANKASINDAN ZİRAAT ODASINA KAYITLI ÇİFTÇİLERE TAM DESTEK

Ziraat Bankası Denizli Bölge Başkanı İbrahim Boğat, Bucak Şube Müdürü Muhammet Birinkulu, Ticari Müşteri İlişkileri Yetkilisi Halil Solmaz ile birlikte Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’i makamında ziyaret etti.

 

Çiftçilerin üretim ve yatırıma dayalı ihtiyaçlarına yönelik olarak Ziraat Bankası avantajları ele alındı. TARSİM sigorta poliçelerinde 50 devlet desteğine ilave olarak 50 de acente karlılığında indirim yapılacağı, Kadın üreticiler, 18-41 yaş aralığında yer alan genç çiftçiler ve diğer üreticilere 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli yatırım kredisi imkanı, 100.000 TL bitkisel üretim için ve 200.000 TL hayvan besleme için faizsiz kredi imkanları gibi bir çok fırsatı Türk tarımı ve Türk çiftçisine seferber ettiklerini ifade ettiler.

 

Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken; özellikle son dönemlerde çiftçilerin artan girdi maliyetleri karşısında nakit ihtiyacı doğduğunu belirterek, “finansman ihtiyaçlarını ise düşük maliyetli finans kuruluşlarından tedarik edilmesi noktasında sübvansiyonlu kredi desteği sağlayan Ziraat Bankası bu işin en doğru adresidir. Kamu bankaları ödeme vadesi içerisinde yaşanacak kuraklık, sel su baskını ve her türlü doğal afetler de mudisinin yanındadır. Ziraat Bankası ve Ziraat Odası her ikisi de çiftçinin yanındadır. Kredi prosedürlerinin çiftçilerimiz için biraz daha esnetilmelidir.” dedi.

Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel, Ziraat Bankası yetkililerine tarıma verdikleri destek ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.