Zincirleme kaza: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2018 - 17:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Zincirleme kaza: 2 yaralı

Kırmızı ışıkta meydana gelen zincirleme kazada iki kişi yaralandı.
Burdur’un Bucak ilçesinde kırmızı ışıkta meydana gelen zincirleme kazada iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Bucak ilçesi Antalya-Burdur karayolu Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki kırmızı ışıkta bekleyen 15 AAD 717 plakalı otomobil, 09 YE 664 plakalı kamyonet ve 07 ECE 20 plakalı otomobile arkadan gelen 07 ACN 104 plakalı kamyon çarptı. Zincirleme kazada yaralanan 2 kişi 112 acil sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zincirleme kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yol, araçlar kaldırıldıktan sonra tekrar trafiğe açıldı. Kazada yaralanan ve Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kırmızı ışıkta meydana gelen zincirleme kazada iki kişi yaralandı.



Burdur’un Bucak ilçesinde kırmızı ışıkta meydana gelen zincirleme kazada iki kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Bucak ilçesi Antalya-Burdur karayolu Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki kırmızı ışıkta bekleyen 15 AAD 717 plakalı otomobil, 09 YE 664 plakalı kamyonet ve 07 ECE 20 plakalı otomobile arkadan gelen 07 ACN 104 plakalı kamyon çarptı.
Zincirleme kazada yaralanan 2 kişi 112 acil sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zincirleme kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yol, araçlar kaldırıldıktan sonra tekrar trafiğe açıldı.
Kazada yaralanan ve Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.