ZİHİNSEL ENGELLİ 3 KARDEŞE BABA ŞİDDETİ

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 14.09.2020 - 08:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ZİHİNSEL ENGELLİ 3 KARDEŞE BABA ŞİDDETİ

3 zihinsel engelli kardeşe baba şiddeti...
Isparta'da babalarından şiddet gördükleri iddia edilen zihinsel engelli 3 kardeş, koruma altına alındı. Isparta'nın Davraz Mahallesinde 3906 Sokak'ta yaşayan baba S.A.A'nın (87), zihinsel engelli çocuklarına şiddet uyguladığı ihbarını alan polis ekipleri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileriyle ailenin evine gitti. İnceleme sonrasında komşular tarafından çekilen görüntüleri de dikkate alan ekipler, S.A.A'yı gözaltına aldı. Koruma altına alınan engelli kardeşler M.A. (44), H.A. (61) ve A.A. (53), Engelsiz Yaşam ve Aile Danışma Merkezine yerleştirildi Baba S.A.A'nın ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
3 zihinsel engelli kardeşe baba şiddeti...

Isparta'da babalarından şiddet gördükleri iddia edilen zihinsel engelli 3 kardeş, koruma altına alındı.

Isparta'nın Davraz Mahallesinde 3906 Sokak'ta yaşayan baba S.A.A'nın (87), zihinsel engelli çocuklarına şiddet uyguladığı ihbarını alan polis ekipleri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileriyle ailenin evine gitti.

İnceleme sonrasında komşular tarafından çekilen görüntüleri de dikkate alan ekipler, S.A.A'yı gözaltına aldı.

Koruma altına alınan engelli kardeşler M.A. (44), H.A. (61) ve A.A. (53), Engelsiz Yaşam ve Aile Danışma Merkezine yerleştirildi

Baba S.A.A'nın ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.