ZEHİR TACİRLERİNİ GEÇİT YOK, 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş 27.10.2021 - 16:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ZEHİR TACİRLERİNİ GEÇİT YOK, 1 KİŞİ TUTUKLANDI

ZEHİR TACİRLERİNİ GEÇİT YOK, 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada (E.K.), (D.Ö.) ve (S.B.) isimli şüpheli şahısların uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgiler alınmıştır.     Elde edilen bilgiler doğrultusunda Burdur Merkeze bağlı Gökçebağ Köyü Mevkiinde (E.K.), (D.Ö.) ve (S.B.) isimli şahısların içerisinde bulundukları araçta ve üzerlerinde yapılan aramada; (100) gr. Metamfetamin, (12) adet Uyuşturucu Hap ve (5) adet uyuşturucu kullanma aparatı ile birlikte yakalanmışlardır.   Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınan (E.K.), (D.Ö.) ve (S.B.) isimli şahıslar 25.10.2021 tarihinde sevk edildikleri mahkemede (S.B.) isimli şahıs tutuklanmış, (E.K.), (D.Ö.) isimli şahıslar ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmışlardır.      
ZEHİR TACİRLERİNİ GEÇİT YOK, 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
 

 

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada (E.K.), (D.Ö.) ve (S.B.) isimli şüpheli şahısların uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgiler alınmıştır. 
  
Elde edilen bilgiler doğrultusunda Burdur Merkeze bağlı Gökçebağ Köyü Mevkiinde (E.K.), (D.Ö.) ve (S.B.) isimli şahısların içerisinde bulundukları araçta ve üzerlerinde yapılan aramada; (100) gr. Metamfetamin, (12) adet Uyuşturucu Hap ve (5) adet uyuşturucu kullanma aparatı ile birlikte yakalanmışlardır.

 

Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınan (E.K.), (D.Ö.) ve (S.B.) isimli şahıslar 25.10.2021 tarihinde sevk edildikleri mahkemede (S.B.) isimli şahıs tutuklanmış, (E.K.), (D.Ö.) isimli şahıslar ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmışlardır.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.