ZABITA DUYGU SİMSARLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş 21.12.2013 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ZABITA DUYGU SİMSARLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün duygu istismarcılarına karşı yürüttüğü mücadele devam ediyor.
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün duygu istismarcılarına karşı yürüttüğü mücadele devam ediyor. Özelikle Cuma günleri cami önlerine tezgah kuran dilenciler hem vatandaşı hem de esnafı tedirgin ediyorlar. Bundan dolayı sıkça şikayet edilen bu duygu simsarlarına da zabıta müdürlüğü göz açtırmamaya karar vermiş durumda. özellikle sırtlarına aldıkları bebek yaşta denilecek çocukların üzerinden yapılan dilenciliğe son vermek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne de şikayet yapılacağı bildirildi. Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, dilenci operasyonları hakkında verdiği kısa bilgide, “dilenciler şehrimizin en işlek caddelerinde ve cami önlerinde faaliyet göstermektedirler. Halkımızın duygularını kullanarak kazandıkları zahmetsiz para hesaplanmayacak kadar yüksek miktarlara ulaşmaktadır. Vatandaşlarımız buna tevessül edenlere para vermemesi bizim de işimizi kolaylaştıracaklardır. Halkımız kadirşinas ve hayırsever vatandaşlardır. Hayırlarını gerekli hayır kurumlarına vermeleri daha uygun olacaktır. Yakaladığımız dilencilerin 4 tanesi bu soğukta çocuğunun da sağlığını hiçe sayarak şehir merkezinde dilenmektedir. Çocuklarını kullanarak dilenen bu vatandaşlarımızı da Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüzü bilgilendireceğiz” dedi. 
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün duygu istismarcılarına karşı yürüttüğü mücadele devam ediyor.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün duygu istismarcılarına karşı yürüttüğü mücadele devam ediyor. Özelikle Cuma günleri cami önlerine tezgah kuran dilenciler hem vatandaşı hem de esnafı tedirgin ediyorlar. Bundan dolayı sıkça şikayet edilen bu duygu simsarlarına da zabıta müdürlüğü göz açtırmamaya karar vermiş durumda. özellikle sırtlarına aldıkları bebek yaşta denilecek çocukların üzerinden yapılan dilenciliğe son vermek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne de şikayet yapılacağı bildirildi.

Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, dilenci operasyonları hakkında verdiği kısa bilgide, “dilenciler şehrimizin en işlek caddelerinde ve cami önlerinde faaliyet göstermektedirler. Halkımızın duygularını kullanarak kazandıkları zahmetsiz para hesaplanmayacak kadar yüksek miktarlara ulaşmaktadır. Vatandaşlarımız buna tevessül edenlere para vermemesi bizim de işimizi kolaylaştıracaklardır. Halkımız kadirşinas ve hayırsever vatandaşlardır. Hayırlarını gerekli hayır kurumlarına vermeleri daha uygun olacaktır. Yakaladığımız dilencilerin 4 tanesi bu soğukta çocuğunun da sağlığını hiçe sayarak şehir merkezinde dilenmektedir. Çocuklarını kullanarak dilenen bu vatandaşlarımızı da Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüzü bilgilendireceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.