YÜZSÜZLÜKTE SINIR YOK!

Gündem 07.03.2016 - 12:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YÜZSÜZLÜKTE SINIR YOK!

16 TL’LİK YEMEĞİ 5 LİRAYA ALINDI DİYE SUÇLU İLAN EDİLDİ
16 TL’LİK YEMEĞİ 5 LİRAYA ALINDI DİYE SUÇLU İLAN EDİLDİ Uzun süredir Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık (GTH) İl Müdürü Fırat Erkal hakkında haber yapan Çağdaş Burdur Gazetesi; “O tokat kendilerine atıldı” diye başlık atıp; sözde Burdur GTH İl Müdürü hakkında suçlayıcı ve eleştiri haberlerini yayınlayarak, gündeme gelen Çağdaş Burdur Gazetesi “özrü kabahatinden büyük” dedirtti. Yıpratmaya çalıştıkları GTH İl Müdürü ve gazetelerinde yayınladıkları belgelerde Çağdaş Burdur Gazetesinin sahibi olduğu CNS Müt. Tem. Yemek Ürünleri Firması, GTH’nin açtığı ihaleye 15.12. 2015 tarihinde 16 TL fiyat çıkmasından dolayı GTH tarafından personel ve devletin zararını kurtarmak için ihaleyi iptal edip, yeni koşullarla davet usulüyle başka bir firmaya 5 TL’ye verilmesi sebebiyle bu saldırıların olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgilere göre GTH İl Müdürünün yıpratılmaya çalışılmasının sebebi ise 16 TL’ye aldıkları yemek ihalesinin aynı kalitede, aynı sistemde 5 TL’ye başka bir firmaya verilmesinden kaynaklandığı belirtildi. 
16 TL’LİK YEMEĞİ 5 LİRAYA ALINDI DİYE SUÇLU İLAN EDİLDİ

16 TL’LİK YEMEĞİ 5 LİRAYA ALINDI DİYE SUÇLU İLAN EDİLDİ

Uzun süredir Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık (GTH) İl Müdürü Fırat Erkal hakkında haber yapan Çağdaş Burdur Gazetesi; “O tokat kendilerine atıldı” diye başlık atıp; sözde Burdur GTH İl Müdürü hakkında suçlayıcı ve eleştiri haberlerini yayınlayarak, gündeme gelen Çağdaş Burdur Gazetesi “özrü kabahatinden büyük” dedirtti.

Yıpratmaya çalıştıkları GTH İl Müdürü ve gazetelerinde yayınladıkları belgelerde Çağdaş Burdur Gazetesinin sahibi olduğu CNS Müt. Tem. Yemek Ürünleri Firması, GTH’nin açtığı ihaleye 15.12. 2015 tarihinde 16 TL fiyat çıkmasından dolayı GTH tarafından personel ve devletin zararını kurtarmak için ihaleyi iptal edip, yeni koşullarla davet usulüyle başka bir firmaya 5 TL’ye verilmesi sebebiyle bu saldırıların olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgilere göre GTH İl Müdürünün yıpratılmaya çalışılmasının sebebi ise 16 TL’ye aldıkları yemek ihalesinin aynı kalitede, aynı sistemde 5 TL’ye başka bir firmaya verilmesinden kaynaklandığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.