Yusufça’da Ahmet Şafak Rüzgarı

Yaşam 14.08.2019 - 22:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yusufça’da Ahmet Şafak Rüzgarı

Yusufça Beldesinde 12-13-14 Temmuz’da gerçekleştirilen Birinci Domates Şenliklerinin son günü Ahmet Şafak’ın olumsuz hava koşulları nedeniyle veremediği konsere bayramın dördüncü gününde Yusufça halkını ve çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara Ahmet Şafak unutulmaz bir gece yaşattı.
Yusufça Beldesinde 12-13-14 Temmuz’da gerçekleştirilen Birinci Domates Şenliklerinin son günü  Ahmet Şafak’ın olumsuz hava koşulları nedeniyle veremediği konsere bayramın dördüncü gününde  Yusufça halkını ve çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara Ahmet Şafak unutulmaz bir gece yaşattı.  Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan şenliklerimizin üçüncü gününde olumsuz hava şartları  nedeniyle sanatçımız Ahmet Şafak Konser verememişti. Sanatçımız bizlere söz vererek en kısa  zamanda geleceğini belirtmişti. Gün ve saatini ayarlayarak bu mübarek Kurban Bayramının dördüncü  gününde Ahmet Şafak’ı tekrar Yusufçamıza getirerek halkımıza hem moral ve motivasyon açısından  ve bayramı bayram olarak yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 14 Temmuz Domates ve Kültür  şenliklerimizde sadece Ahmet Şafak sanatçımız konser verememişti. Bugün ise Canan Bayram ve  Yıldırım Yıldızdoğan sanatçılarımıza da getirerek Yusufça ve Gölhisar halkımıza ikinci bir konseri  yaşattırdığımız için mutluyuz. Belediye başkanları ve siyasiler sözünün eri olması gerek. Bizler de  halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.   Birincisi yapılan Yusufça Domates ve Kültür Festivalinde domates ağalığını 80bin₺’ye Ali Özarslan aldı.      Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan; “Yusufçamıza dört ay gibi kısa bir sürede doğalgaz getirdik. Birincisini düzenlediğimiz festivalimizi yapıyoruz. Biz makam için değil Yusufçamıza hizmet için geldik. Şahsıma güç veren Belediye Meclisimize, Yusufçamıza ve vatan millet sevdası ile yanan bu topluluğa teşekkür ediyorum” diye belirtti.    MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı konuşmada; “Bizlere bir greyder vermeyenler, MHP’li belediyelere eziyet edenler ve bu şenliklerimize gelmeyenlere bir olup hesap soracağız. İnşallah Burdur’u artık milletvekilsiz bırakmayacağız.” Dedi.  Şenliğe dört bine yakın insan katılarak senlik alanını doldurdu     Konsere; Antalya MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Burdur  İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz,  Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Afyonkarahisar Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Antalya MHP İl Başkanı Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan katıldı. 
Yusufça Beldesinde 12-13-14 Temmuz’da gerçekleştirilen Birinci Domates Şenliklerinin son günü Ahmet Şafak’ın olumsuz hava koşulları nedeniyle veremediği konsere bayramın dördüncü gününde Yusufça halkını ve çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara Ahmet Şafak unutulmaz bir gece yaşattı.

Yusufça Beldesinde 12-13-14 Temmuz’da gerçekleştirilen Birinci Domates Şenliklerinin son günü 

Ahmet Şafak’ın olumsuz hava koşulları nedeniyle veremediği konsere bayramın dördüncü gününde 

Yusufça halkını ve çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara Ahmet Şafak unutulmaz bir gece yaşattı. 

Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan şenliklerimizin üçüncü gününde olumsuz hava şartları 

nedeniyle sanatçımız Ahmet Şafak Konser verememişti. Sanatçımız bizlere söz vererek en kısa 

zamanda geleceğini belirtmişti. Gün ve saatini ayarlayarak bu mübarek Kurban Bayramının dördüncü 

gününde Ahmet Şafak’ı tekrar Yusufçamıza getirerek halkımıza hem moral ve motivasyon açısından 

ve bayramı bayram olarak yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 14 Temmuz Domates ve Kültür 

şenliklerimizde sadece Ahmet Şafak sanatçımız konser verememişti. Bugün ise Canan Bayram ve 

Yıldırım Yıldızdoğan sanatçılarımıza da getirerek Yusufça ve Gölhisar halkımıza ikinci bir konseri 

yaşattırdığımız için mutluyuz. Belediye başkanları ve siyasiler sözünün eri olması gerek. Bizler de 

halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

Birincisi yapılan Yusufça Domates ve Kültür Festivalinde domates ağalığını 80bin₺’ye Ali Özarslan aldı. 

 

 

Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan; “Yusufçamıza dört ay gibi kısa bir sürede doğalgaz getirdik. Birincisini düzenlediğimiz festivalimizi yapıyoruz. Biz makam için değil Yusufçamıza hizmet için geldik. Şahsıma güç veren Belediye Meclisimize, Yusufçamıza ve vatan millet sevdası ile yanan bu topluluğa teşekkür ediyorum” diye belirtti. 

 

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı konuşmada; “Bizlere bir greyder vermeyenler, MHP’li belediyelere eziyet edenler ve bu şenliklerimize gelmeyenlere bir olup hesap soracağız. İnşallah Burdur’u artık milletvekilsiz bırakmayacağız.” Dedi. 

Şenliğe dört bine yakın insan katılarak senlik alanını doldurdu  

 

Konsere; Antalya MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Burdur  İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz,  Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Afyonkarahisar Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Antalya MHP İl Başkanı Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.