YURTSEVER ÇELİKKAYA MECLİS ÜYELİĞİNE TALİP

Siyaset 17.12.2018 - 11:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YURTSEVER ÇELİKKAYA MECLİS ÜYELİĞİNE TALİP

Burdur’un sevilen ve tanınmış kadınlarından Yurtsever Çelikkaya CHP Burdur Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yapıp sahalara indi.
Burdur’un tanınmış isimlerinden Yurtsever Çelikkaya, “Cumhuriyet Kadını” sloganıyla CHP’den belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı. Çelikkaya  CHP’ye müracaat eden, onlarca belediye meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulunanlar arasında dikkat çekti. Yurtsever Çelikkaya gençlik yıllarından beri CHP’de mücadele eden, siyaset yapan her dönemde karşılık beklemeden sahalara inen kişilik olarak tanınmaktadır. CHP Başkanlığı’na müracaat ederek belediye meclis üyeliği aday başvurusunda bulunan Çelikkaya, Burdur’a hizmet etme adına bu göreve talip olduğunu duyurdu.
Burdur’un sevilen ve tanınmış kadınlarından Yurtsever Çelikkaya CHP Burdur Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yapıp sahalara indi.

Burdur’un tanınmış isimlerinden Yurtsever Çelikkaya, “Cumhuriyet Kadını” sloganıyla CHP’den belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı. Çelikkaya  CHP’ye müracaat eden, onlarca belediye meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulunanlar arasında dikkat çekti. Yurtsever Çelikkaya gençlik yıllarından beri CHP’de mücadele eden, siyaset yapan her dönemde karşılık beklemeden sahalara inen kişilik olarak tanınmaktadır.

CHP Başkanlığı’na müracaat ederek belediye meclis üyeliği aday başvurusunda bulunan Çelikkaya, Burdur’a hizmet etme adına bu göreve talip olduğunu duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.