Yüreklerde vatan sevgisi gözlerde çalışma azmi

Eğitim 11.10.2019 - 16:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yüreklerde vatan sevgisi gözlerde çalışma azmi

Vali Hasan Şıldak, Suna Uzal Ortaokulu’nu ziyaret etti.
    Her fırsatta “Bir Eğitim Şehri Olan Burdur’da Eğitim Birinci Önceliğimiz” diyen Vali Şıldak, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.   Suna Uzal Ortaokulu’nu ziyaretinde, idareci ve öğretmenlere toplantı yapan Vali Şıldak, yeni öğretim yılından beklentilerini dile getirdi.   Vali Şıldak; Pazartesi günü tanıtımı yapılacak olan “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi”ni (BİGEP) öğretmenlerle paylaşarak, bu kapsamda bütün eğitim kadrosundan disiplinli ve özverili bir çalışma dönemi beklediklerini ifade etti.   Öğretmenlerle yaptığı toplantı sonrası sınıfları gezen Vali Şıldak, öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerine eşlik etti.    Yüreklerindeki vatan sevgisini gözlerindeki çalışma azmiyle birleştiren kıymetli Çocuklarımıza güvenlerinin tam olduğunu belirten Valimiz, İlimizde eğitim yılı ilan ettikleri bu yılda, Öğrencilerden planlı bir çalışma takvimi belirlemelerini isteyerek, öğretmenlerini iyi dinlemeleri ve derslerinin hepsine ayrı ayrı önem vermelerini istedi
Vali Hasan Şıldak, Suna Uzal Ortaokulu’nu ziyaret etti.
 
 
Her fırsatta “Bir Eğitim Şehri Olan Burdur’da Eğitim Birinci Önceliğimiz” diyen Vali Şıldak, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Suna Uzal Ortaokulu’nu ziyaretinde, idareci ve öğretmenlere toplantı yapan Vali Şıldak, yeni öğretim yılından beklentilerini dile getirdi.
 
Vali Şıldak; Pazartesi günü tanıtımı yapılacak olan “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi”ni (BİGEP) öğretmenlerle paylaşarak, bu kapsamda bütün eğitim kadrosundan disiplinli ve özverili bir çalışma dönemi beklediklerini ifade etti.
 
Öğretmenlerle yaptığı toplantı sonrası sınıfları gezen Vali Şıldak, öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerine eşlik etti. 
 
Yüreklerindeki vatan sevgisini gözlerindeki çalışma azmiyle birleştiren kıymetli Çocuklarımıza güvenlerinin tam olduğunu belirten Valimiz, İlimizde eğitim yılı ilan ettikleri bu yılda, Öğrencilerden planlı bir çalışma takvimi belirlemelerini isteyerek, öğretmenlerini iyi dinlemeleri ve derslerinin hepsine ayrı ayrı önem vermelerini istedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.